caixa popular

València participa en '4YFN', esdeveniment de referència en el sector de les startups

València participa en '4YFN', esdeveniment de referència en el sector de les startups
27/02/2018 -

L’Ajuntament de València, a través de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible i en col·laboració amb València Activa i VIT Emprén, participa en ‘4YFN’, l’esdeveniment de referència internacional en el sector de les startups celebrat a Barcelona dins del Mobile World Congress. La regidora de l’àrea de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, s’ha desplaçat fins a la ciutat comtal per visitar els projectes valencians participants i donar a conéixer a inversors i entitats locals les oportunitats i avantatges que ofereix la nostra ciutat.

La regidora ha assistit a aquesta edició amb l’objectiu de visibilitzar la marca “València Tech City”, connectar amb les comunitats internacionals i mostrar l’aposta de l’Ajuntament de València per convertir la ciutat en un referent internacional d’atracció de talent, inversió i empreses capdavanteres.

Vit Emprén, l’ecosistema emprenedor de València, ha participat en l’esdeveniment “4YFN”, al costat d’una selecció de 15 startups, a més d’altres entitats facilitadores, acceleradores i incubadores de la ciutat, per donar a conéixer el perfil més tecnològic i innovador de València.

Sandra Gómez, en la seua visita, ha assenyalat que “aquesta convocatòria és una iniciativa que respon a la voluntat institucional de visibilitzar el teixit emprenedor que València ofereix i generar també un reclam perquè empreses de tot el món s’instal·len i desenvolupen la seua activitat a la ciutat”. Així mateix, ha animat al fet que tots els participants del “4YFN” s’acosten fins als estands de Vit Emprén i de l’ecosistema valencià per descobrir per què la nostra ciutat és una “Tech City”.

A més, ha manifestat que “si existeix una ciutat a Europa amb capacitat d’assegurar que florisca un ecosistema internacional d’emprenimient i tecnologia, aquesta és València”. “Comptem amb dues de les millors universitats internacionalment en la creació de talent, un fort suport des de les institucions públiques, un espai destinat a la ubicació de noves empreses i una qualitat de vida excel·lent”, ha afegit la responsable.

En aquest sentit, ha volgut destacar la importància d’esdeveniments i projectes com a aquest, així com l’organització i suport de missions als llocs més destacats en l’àmbit tecnològic, com l’altra que es durà a terme des del govern municipal, amb la col·laboració de Vit Emprén, a Silicon Valley.

Finalment, Gómez ha afirmat durant la seua visita al recinte firal que “València obre les seues portes i recolza als qui volen emprendre i els qui estan desenvolupant projectes empresarials tecnològics amb l’objectiu de generar ocupació de qualitat i millorar el teixit productiu de la ciutat”.

Cal destacar que, actualment, València s’ha consolidat com el tercer hub d’Espanya amb 489 startups que representen un 14,6% de l’ecosistema Nacional La responsable de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible ha aprofitat l’ocasió per a reunir-se amb diferents representants de el “Mobile World Congress”, “4YFN” i “Barcelona Tech City”, entre altres. Durant el matí, Sandra Gómez ha pogut conéixer de prop el “Pier 01”, espai de referència per a l’ecosistema startup en el “Barcelona Tech City”, al costat del seu CEO Miquel Marti. Posteriorment, ha visitat els diferents stands de el “4YFN”, com per exemple Plug And Play, Big Ban Angels, Social Nest i l’Associació Valenciana de Startups, amb la qual ha signat un conveni de col·laboració.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + deu =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris