25n
25N
25N

"València Nadal Infinit", la campanya de Visit València per a estes festes

“Volem posicionar València com una ciutat que visitar a Nadal per dos motius principals: plans culturals i oferta de shopping”, indica García.

"València Nadal Infinit", la campanya de Visit València per a estes festes
10/12/2019 -

El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, acompanyat del director de Visit València, Antonio Bernabé, ha mostrat hui la campanya “València Nadal Infinit”, amb la qual l’Ajuntament perseguix “posicionar a València com una destinació que visitar per Nadal por dosmotius principals: plans culturals i oferta de shopping”, segons ha assenyalat García. Els valencians i les valencianes es convertiran en “ambaixadors i ambaixadores” de les festes nadalenques proposant diferents plans en les xarxes socials, i a més podran participar en concursos i guanyar regals.

La filosofia de la campanya suposa demostrar que la ciutat de València posa a disposició dels veïns i de les veïnes una multiplicitat d’activitats que convertixen el Nadal en “infinit”. “València té tants plans com persones poden proposar-los”, ha manifestat el regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, qui ha explicat que “volem crear un gran catàleg de plans a la ciutat a través de les xarxes socials perquè cada persona puga plantejar el seu pla”.

D’esta manera, els valencians i les valencianes poden convertir-se en “ambaixadors i ambaixadores” de les festes nadalenques, però també els organismes públics com Visit València i les pròpies empreses del sector turístic o comercial de la ciutat seran protagonistes. L’objectiu que perseguix #ValènciaNavidadInfinita, hashtag oficial, és segons el regidor de Turisme “posicionar a València com una destinació que visitar a Nadal des de dues perspectives principals: plans culturals i oferta de shopping”, i està dirigida al mercat nacional i a l’internacional, sobretot als italians, per ser “el nostre primer mercat internacional”.

Per la seua part, el director de Visit València, Antonio Bernabé, ha remarcat que “és una manera d’impulsar l’ocupació a desembre i gener perquè el Nadal és un dels motius més potents de viatge durant estos mesos”. “És el primer any de la campanya però volem mantenir-la i donar-li cada vegada més visibilitat a tota l’activitat que es fa a la ciutat per Nadal, i que continue incrementant els nivells d’ocupació i atractiu de València perquè cada vegada vingan més turistes”, ha conclòs.

CONCURSOS I PREMIS

Els i les influencers exerciran un paper fonamental en una campanya l’abast de la qual és d’1.671.000 usuaris únics i un impacte de 2.306.000. Com les xarxes socials són l’eix central, els i les influencers publicaran en els seus comptes una sèrie de concursos en els quals se sortejaran premis com dues entrades per a l’estrena de l’òpera “Elektra” en el Palau de les Arts i una targeta regal valorada en 250 euros, entre altres.

Des de Visit València s’han posat en marxa diferents accions per a recopilar els diferents plans nadalencs així com fomentar la participació. Així mateix, es decoraran les oficines de turisme amb intervencions de tape art que simulen els recursos gràfics emprats en la campanya nadalenca. Per a conèixer totes les activitats que inundaran València este Nadal cal visitar visitvalencia.com.

Per la seua part, des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de València s’implantarà el programa “turista per un dia per Nadal” per als veïns i les veïnes de València, en el qual s’oferiran un total de 25 rutes per a tota mena de públics, fins i tot per a persones amb mobilitat reduïda i amb intèrpret en llengua de signes i voluntaris de l’ONCE. Es tracta de la València Medieval (23 de desembre); la València Romana (21 de desembre); la València Marítima (24 de desembre); la València Modernista (26 de desembre); i la València de Cinema (27 de desembre i 3 de gener). Per a inscriure’s cal consultar la web de l’Ajuntament o les xarxes socials.

Cal destacar també, que els dies 19 i 20 de desembre una Coral actuarà pel centre de València amb la col·laboració de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, a partir de les 20.00 hores; i que els dies 3 i 4 de gener diversos grups de balls regionals faran una demostració a l’esplanada d’accés al Museu Príncep Felip a la Ciutat de les Arts i les Ciències, sobre les 12.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 1 =

CCCC
activem alfafar