25n
25N
25N

València ingressa més de 6,3 milions d'euros de multes de trànsit a veïns d'altres municipis

L’Ajuntament ha cobrat ja 6.393.824‬‬ euros per les infraccions comeses a València per veïns d’altres municipis de la Comunitat Valenciana durant els anys 2018 i 2019

València ingressa més de 6,3 milions d'euros de multes de trànsit a veïns d'altres municipis
05/02/2020 -

Així ho ha explicat hui el regidor de Control Administratiu, Carlos Galiana, qui ha afegit que la posada en marxa d’aquesta mesura ha permés al consistori poder recaptar la gran part de les sancions que s’imposen a la ciutat de València, que són de persones de fora: “totes les persones que viuen o vénen a València han de respectar les normes de convivència, i l’Ajuntament les ha de fer complir”.

Abans no es podien cobrar ni es podia executar l’embargament del seu compte bancari si la persona multada la tenia domiciliada fora de terme municipal. El regidor Galiana ha dit que “es tracta d’una qüestió d’equitat amb els veïns i veïnes de València, no tenia sentit que una persona de fora de la ciutat poguera vindre a València, cometre infraccions i després no haver de pagar la sanció corresponent”.

“D’aquesta forma, l’Ajuntament de València diposa ara d’uns recursos que es poden destinar a partides tan importants com els servicis socials, la rehabilitació del nostre patrimoni o la creació de nous jardins als barris o de vivenda pública a la ciutat”, ha detallat Galiana.

Galiana ha recordat que gràcies al treball conjunt de l’Ajuntament i la Generalitat “s’ha pogut solucionar un problema que ha estat molts anys guardat en un calaix”, i ha afegit que “aquesta mesura va en la línia de millorar la gestió econòmica de València i treballar de manera més eficaç i eficient del que es feia en el passat”.

Pel que fa al 2018 la recaptació va ser de 4.160.949 euros (per l’acumulat dels anys anteriors), mentre que el 2019 ha sigut de 2.232.875 euros. Galiana ha recordat que actualment les sancions es poden pagar també amb targeta (TPV) via Internet. Segons ha explicat Galiana “només arribar al Govern municipal, van ampliar els sistemes de pagament de les multes, facilitant els processos i adaptant-los a les noves tecnologies, així com fer accessible la informació a cada ciutadà i ciutadana sobre les multes que li han imposat, la fase en què es troben o les dades concretes objecte de la sanció”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
informacion coronavirus