25n
25N
25N

València, finalista dels guardons al Turisme Innovador

Xisco Navarro

València, finalista dels guardons al Turisme Innovador
20/11/2020 -

La ciutat de València és una de les finalistes dels Premis a la Innovació en el Turisme, que lliura el Fòrum per a la Innovació Turística (TIS, en les seues sigles en anglés) el pròxim dia 26 a la ciutat de Sevilla. València és finalista en la categoria de “Millor projecte de turisme sostenible” per ser la primera ciutat que mesura i audita l’empremta de carboni de l’activitat turística.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de València i president de Visit València, Emiliano García, ha destacat que “València assumeix el repte de convertir-se en una destinació lliure de carboni en l’horitzó de 2025-2030 en consonància amb el que apunta l’Agenda 2030 de Nacions Unides en matèria mediambiental”. García ha destacat que el projecte de mesurar l’empremta de carboni, impulsat per Visit València i Global Omnium, va mamprendre “en el moment més pròsper del turisme, amb creixement destacable en rendibilitat i ocupació. Però, en els complicats moments actuals, és més important projectar una imatge de ciutat compromesa amb la sostenibilitat, partint de valors com la qualitat, la digitalització i la seguretat que permeta recuperar l’arribada de turistes a la ciutat tan aviat com ens ho permeta l’activitat sanitària. Sens dubte, aquesta candidatura de la ciutat al millor projecte de turisme sostenible contribueix a eixe objectiu”.

La cerimònia de lliurament dels guardons se celebrarà durant el Congrés Global sobre Innovació en el Turisme, que tindrà lloc al Palau d’Exposicions i Congressos de Sevilla durant els dies 25, 26 i 27 de novembre.

El regidor de Turisme ha destacat també que la guia de viatges “Lonely Planet” fa referència aquesta setmana a la nova estratègia de turisme sostenible impulsada per la ciutat. En concret, la guia destaca la participació de la ciutat en projectes europeus en matèria de sostenibilitat, la implicació de la societat civil i del sector empresarial local en el model de governança col·laborativa, els esforços orientats a promoure el consum de productes, béns i servicis locals, les iniciatives en el marc de l’economia local i circular i l’aprofitament de la capacitat de l’entorn natural per desenvolupar projectes que absorbisquen més emissions de CO₂.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − quinze =