25n
25N
25N

València Extra rep el premi Vila Massamagrell 2020

David Rodríguez i Alex Ladrón de Guevara, CEO i Director de València Extra van recollir el premi

17/07/2020 -

Massamagrell va celebrar, un any més, la gala dels premis Vila de Massamagrell. L’alcalde del municipi, Paco Gómez, va aprofitar l’ocasió per a reconéixer públicament el treball dels diferents col·lectius que han estat treballant en primera línia durant els moments més durs de la pandèmia.

València Extra va rebre el premi a mitjà de comunicació. David Rodríguez, CEO de València Extra, i Alex Ladrón de Guevara, director de València Extra, van recollir aquest reconeixement per un periodisme de proximitat, que ha donat veu a Massamagrell durant quatre anys.

Unes altres de les entitats que també van ser premiades durant la gala van ser la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Unitat Miliar d’Emergències (UME) per la feina d’ordre públic en els moments més difícils; la xarxa de mascaretes solidàries, els agricultors que han participat en les tasques de desinfecció i Càritas Parroquial de Massamagrell; i Protecció Civil.

Així mateix es van entregar dues distincions a títol pòstum per a Don Blas Sales, rector de l’Església de San Juan Evangelista, i Don Enrique Senent, regidor a l’Ajuntament de Massamagrell, que han mort recentment.

La banda municipal va ser l’encarregada de tancar la gala delectant a les persones assistents amb un concert.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + sis =

bombers
CCCC
bombers