25n
Orgull
Orgull

València Extra, el cinqué diari digital més vist de la Comunitat Valenciana al març

El diari digital valencià que encara no ha complit el seu tercer aniversari supera els 260.000 lectors segons les dades de OJD

València Extra, el cinqué diari digital més vist de la Comunitat Valenciana al març
11/04/2019 -

València Extra trenca totes les seues previsions i tanca el mes de març com el cinquè diari digital més llegit a la Comunitat Valenciana segons les dades de l’empresa auditora OJD. En concret, el diari valencià supera els 260.000 lectors amb un increment del 113,47% respecte al mes de febrer que ja va ser el segon millor dada de tota la història d’aquest mitjà de comunicació valencià.

Les dades que han eixit publicats aquest dimarts certifiquen la trajectòria de València Extra en un temps rècord quan encara no es compleixen els 3 anys des del seu inici en el panorama informatiu. A més, el grup de comunicació que encapçala també suma les capçaleres de Castelló Extra que en el seu primer mes ja registra 4.490 lectors i en el cas d’Alacant Extra amb 2.042 lectors durant el mes de març.

El grup de comunicació contínua treballant dia a dia per a acostar la informació de proximitat per tot el territori valencià. En paraules del director de València Extra, Àlex Ladrón de Guevara, “ens sentim molt agraïts als nostres lectors pel suport que rebem cada dia i per confiar en nosaltres per a informar-se de les notícies més pròximes”. Així mateix, ha destacat que “València Extra seguirà en aquesta línia d’informació i amb el naixement de les capçaleres de Castelló i Alacant arribem al 100% de la cobertura en tot el nostre territori”

València Extra continua el seu pla de creixement en tot el territori acostant l’actualitat més pròxima en valencià i amb una clara aposta per l’audiovisual amb espais que han guanyat cada dia més acceptació com “Converses”. Una secció d’entrevistes, en valencià, per la qual han passat des de persones reconegudes del món de la política, com Joan Baldoví, portaveu de Compromís en el Congrés dels Diputats, o Joan Ribó, Alcalde de València, fins a artistes que estan fent-se lloc en el panorama musical.

En aquests quasi tres anys de vida, València Extra ha apostat per oferir al lector notícies de proximitat, històries que naixen en els barris i als pobles de València, sempre amb el propòsit de donar veu a aquells que estaven oblidats, però sense deixar del costat la més pura actualitat informativa. Aquest ha sigut el nostre senyal d’identitat, i en aquesta línia continuarem treballant, gràcies a la confiança dels nostres lectors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − set =