25n
25N
25N

València estarà present en els Goya per a iniciar l'any Berlanga i recollir el testimoni de la gala del 2022

Sandra Gómez destaca que “és la decisió més raonable, sensata i responsable, a causa de les actuals circumstàncies”

València estarà present en els Goya per a iniciar l'any Berlanga i recollir el testimoni de la gala del 2022
02/02/2021 -

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha informat aquest dimarts que l’Ajuntament de València al costat de l’Acadèmia del Cinema han pres la decisió que enguany la gala dels Premis Goya es duga a terme de manera telemàtica i sense presència física, per la qual cosa se centralitzarà tota des de Màlaga. Una decisió que segons Gómez és “la més raonable, sensata i responsable per a les actuals circumstàncies”.

Així s’ha pronunciat la vicealcaldessa després de l’anunci de l’Acadèmia del Cinema que la Gala se celebrarà únicament des del Teatre del Soho CaixaBank de Màlaga, amb assistència únicament telemàtica. “Amb una incidència de la COVID molt alta hem d’evitar qualsevol possibilitat de celebrar grans trobades o concentracions de persones, i les administracions i institucions referents com l’Acadèmia de Cinema hem de ser exemplars” ha assenyalat Gómez.

Respecte a la decisió presa de manera conjunta des de l’Ajuntament i l’Acadèmia del Cinema, la vicealcaldessa ha transmés que és “una pena que no puguem participar com a ciutat en aquesta gala dels Premis Goya, però l’important i primordial és la salut”. En aquesta línia, Gómez ha matisat que ja “estem buscant altres formes de participació en aquesta gala perquè el tret d’eixida de l’any Berlanga i la nostra ciutat siga visible”.

“Aquest era un dels objectius que buscàvem com a ciutat i com a Ajuntament, perquè volem que aquesta gala dels Goya continue simbolitzant el punt de partida a l’homenatge al nostre millor director de cinema en l’àmbit nacional i internacional i a un dels fills més rellevants que té la ciutat de València”, ha conclòs la vicealcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 17 =