25n
25N
25N

València tria aquest dissabte a les 26 candidates a Falleres Majors del 2020

València tria aquest dissabte a les 26 candidates a Falleres Majors del 2020
21/09/2019 -

El pavelló de la Font de Sant Lluís, conegut com La Fonteta, acull aquest dissabte la Gala d’elecció de les Falleres Majors de València 2020 i les seues Corts d’Honor. Un total de 73 xiquetes i 73 joves –tradicionalment denominades senyoretes– desfilaran davant el públic representant a les seues comissions i als 26 sectors que componen la Junta Central Fallera (JCF). L’acte, que estarà presentat pels periodistes Ferran Cano i Núria Llopis, arrancarà amb “moltes il·lusions” que acabaran “complint el somni” de les 26 xiquetes i joves triades.

En l’última part de l’acte, el secretari general de JCF, Joaquín García Ortells, acompanyat per un notari, anunciarà la decisió final del jurat després del procés d’elecció, que va començar a principis del mes de setembre.

L’espectacle de la gala, ‘Dobles eles’, serà un homenatge a l’esforç, dedicació i passió pel món de les Falles que les candidates han sabut transmetre durant tot el procés d’elecció, segons ha informat Junta Central Fallera.

Més de 90 membres de JCF treballen aquest dissabte en l’acte, “un dels més importants de l’any faller”. A ells cal afegir el centenar de tècnics de llums, so, equip artístic i muntatge que han treballat per a convertir en pocs dies la pista de joc del València Basket en l’escenari de ‘Dobles eles’.

Abans de l’inici, des de les 18.30 fins a les 20.00, el públic assistent a la Fonteta gaudirà de l’actuació del DJ Pablo Guerola.

La Fonteta, construïda en 1983, amb una superfície de 14.900 m2 i una capacitat de 8.500 espectadors, complirà enguany 12 anys sent l’escenari d’aquest acte tan emblemàtic. La primera vegada va ser amb l’elecció de les màximes representants de 2008 i des d’aqueix moment s’ha convertit en una cita marcada en el calendari, unint-se així a la Plaça de bous, els Jardins de Vivers, el Velòdrom Luis Puig o la Fira de Mostres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dos =

activem alfafar