25n
25N
25N

València està connectada amb 60 destinacions internacionals i 17 nacionals

València està connectada amb 60 destinacions internacionals i 17 nacionals
04/04/2017 -

Conjuntament amb les iniciatives de promoció i la col·laboració amb els agents turístics, aquesta campanya contribueix a dinamitzar el turisme, consolidar la connectivitat aèria i atraure noves rutes, així com fomentar l’increment de trànsit de passatgers a l’Aeroport de València i els visitants a la nostra ciutat.

La regidora presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha presentat hui l’oferta aèria disponible des de l’Aeroport de València per a aquesta temporada. Segons ha explicat Gómez, València està connectada amb un total de 60 destinacions internacionals i 17 destinacions nacionals. L’acte de presentació de les connexions aèries ha comptat també amb la participació del director de la Fundació Turisme València, Antonio Bernabé, juntament amb el president de l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatges, Miguel Jiménez, i de la vicepresidenta de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges, Eva Blasco.

“En 2017, València està més connectada que mai. Per això, hem llançat una campanya promocional a la nostra ciutat, precisament amb aquest lema, a través dels circuits d’informació municipal. La campanya pretén donar a conéixer als ciutadans i ciutadanes de València l’oferta de rutes disponibles des de l’Aeroport de València i donar suport a l’increment de moviments turístics, també com a mercat emissor”, ha assegurat Gómez.

Emetre turistes a altres destinacions ajuda a reforçar l’activitat turística i contribueix a afavorir l’atractiu de València com a destinació per a les companyies aèries. D’aquesta manera, incrementa l’interés per mantenir la seua aposta a la nostra ciutat i repercuteix positivament tant en l’augment de noves rutes com de les places en les rutes ja establides.

Conjuntament amb les iniciatives de promoció que desenvolupen en els mercats potencials i la col·laboració amb altres agents turístics, aquesta campanya contribueix a dinamitzar el turisme, consolidar la connectivitat aèria i atraure noves rutes, a més de fomentar l’increment de trànsit de passatgers a l’Aeroport de València i els visitants a la nostra ciutat.

“El treball coordinat d’empreses i institucions en matèria de connectivitat resulta clau perquè impacta directament en els resultats turístics, i així l’impulsem des de la Fundació Turisme València”, ha destacat Sandra Gómez.

En el marc d’aquest treball conjunt, la campanya es presenta com una oportunitat per a valorar l’activitat de les agències de viatges com a especialistes, com el millor canal per a l’assessorament i la comercialització, que suposa al voltant d’un 80% de les vendes de trajectes de les aerolínies; per això la campanya especifica “Consulta amb la teua agència de viatges”. Així, la iniciativa ha sigut valorada molt positivament tant per Miguel Jiménez, president de l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatges, com per Eva Blasco, vicepresidenta de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

museo prehistoria
museo prehistoria