25n
25N
25N

València, una de les 40 destinacions turístiques imprescindibles en 2018 segons the Guardian

El Veles e Vent també forma part d’esta llista del prestigiós periòdic

València, una de les 40 destinacions turístiques imprescindibles en 2018 segons the Guardian
09/01/2018 -

València ha sigut seleccionada en la llista del prestigiós periòdic The Guardian entre ciutats com Amsterdam, París, Rússia o el Caire, com un lloc ideal per a gaudir de les vacances aquest 2018.

Per a The Guardian, València ofereix una extensa i molt notable proposta d’oci, cultura i gastronomia, destacant en aquest sentit el hub gastronòmic Veles e Vents amb els seus tres restaurants, incloent-hi la recent obertura del restaurant La Sucursal.

Completa l’oferta gastronòmica La Marítima, local especialitzat en arrossos i peixos de llotja al forn de llenya, al costat de Malabar, amb la seua renovada oferta de tapes d’autor i una carta de cerveses especials i internacionals.

Aquesta menció destacada de València per part del diari anglés The Guardian arriba en un moment en què s’inauguraran noves rutes d’avió entre València i destacats punts com Edimburg, Glasgow i Luton. Aquestes noves destinacions se sumen a les ja existents del Regne Unit, fent del turisme provinent de UK un dels més importants dins del conjunt dels visitants que rep la capital valenciana i que ha patit un notable increment en els últims anys.

Veles e Vents, espai de cultura, innovació i formació gastronòmica

Des de la seua reobertura, el projecte de HEINEKEN Espanya i Grup La Sucursal ha acollit esdeveniments summament rellevants per a la ciutat com el llançament mundial per a premsa de l’Audi A8, la presentació i-drive de Smart per a més de 2.500 distribuïdors internacionals, l’esdeveniment “Grow your Region” de la Comissió Europea i la cita anual de l’Institut Espanyol d’empresa Familiar, entre nombrosos esdeveniments rellevants.

Quant al contingut cultural, l’espai Amstel Art és un dels eixos principals del projecte. Ha albergat ja més de 80 concerts, amb especial cobertura als grups locals, i diverses manifestacions artístiques com a dansa, escultura, pintura i presentacions de llibres.

Un altre dels eixos fonamentals del Veles e Vents és la formació, convertit en seu de l’Escola d’Hostaleria de la Fundació Cruzcampo, que ha començat el seu segon curs en aquestes instal·lacions amb gran èxit i de la mà del prestigiós xef Ángel León.

A més, el Veles e Vents s’ha convertit en escenari per a diversos esdeveniments pel seu especial posicionament gastronòmic innovador, acollint, per exemple, la gravació d’un programa de Masterchef Celebrity; també la CulinaryAction, de la mà del Basque Culinary Centerr; Amstel Ore Pintxos Experience, amb la presència dels guanyadors del campionat de pinxos d’Euskadi; així com el lliurament de Premis Cacau d’Or als millors esmorzars de la Comunitat Valenciana; o el primer Paella Fòrum, al voltant del plat estrella de la gastronomia valenciana; i la ponència de Ferrán Adriá, patrocinada per Movistar amb la innovació com a eix central.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 2 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa