25n
25N
25N

València acomiada la primera edició del Fòrum Permanent de Ciutats Esportives

València acomiada la primera edició del Fòrum Permanent de Ciutats Esportives
06/03/2020 -

Hui ha conclòs la primera edició del Fòrum Permanent de Ciutats Esportives de la ciutat de València, que s’ha celebrat els dies 5 i 6 de març a la Sala de Premsa i Juntes de la Fundació Esportiva Municipal, situades en el Complex Esportiu Municipal Petxina. La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha manifestat “s’ha complert el propòsit, que era que cada ciutat poguera posar en comú amb unes altres la seua gestió en matèria d’esport així com identificar àrees de millora i propostes de solució en conjunt”, al mateix temps que ha mostrat el seu interés en què “València torne a acollir aquest esdeveniment en el futur”.

Ciutats com Sevilla, Màlaga, Valladolid, Castelló, Palma de Mallorca i Granollers han participat en unes jornades en les quals un dels punts que s’ha acordat és la “creació d’una línia de comunicació entre els tècnics esportius de les ciutats participants per a intercanviar experiències i crear sinergies que siguen beneficioses per a tots i totes”. A més, els representants han valorat de manera positiva la consolidació del fòrum, amb ‘caràcter de permanència’, a l’efecte que “actue com a plataforma perquè les ciutats participants puguen continuar treballant de manera conjunta”. Un altre principi d’acord que s’ha adoptat és que en les futures edicions “el fòrum avance especialitzant-se en temes i problemes concrets, a demanda de les ciutats participants”.

Més enllà de les conclusions de la primera edició del Fòrum Permanent de Ciutats Esportives de la ciutat de València, els seus integrants han fet una crida perquè més ciutats s’adhereixen com a participants, una voluntat a la qual s’ha sumat la regidora d’Esports, Pilar Bernabé. “Com més ciutats aporten, més ens enriquirem tots”, ha subratllat Bernabé.

En les taules rodones que s’han realitzat durant les dues jornades en les quals s’ha estés l’esdeveniment, s’han analitzat les estructures i models de gestió, els esdeveniments esportius, pressupostos i ordenances, polítiques de subvencions, i escoles esportives municipals i jocs esportius. Hui, s’ha posat l’accent en programes d’activitat física i salut, i programes per a “poblacions amb necessitats especials” i el manteniment d’instal·lacions esportives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =