25n
25N
25N

València compta amb un model de turisme sostenible que genera més de 31.000 ocupacions

València compta amb un model de turisme sostenible que genera més de 31.000 ocupacions
27/09/2019 -

El regidor de Turisme, Emiliano García, ha destacat hui que València compta “amb un model de turisme sostenible que ha aconseguit desestacionalitzar-se i ser independent de grans operadors o de destinacions concretes, com seria el cas de la fallida de Thomas Cook o de la situació del Regne Unit després del Brexit”.

Emiliano García ha realitzat aquestes declaracions amb motiu del Dia Mundial del Turisme que aquest any se celebra sota el lema Turisme i Ocupació: un futur millor per a tots. En aquest sentit, ha assenyalat que “la desestacionalització contribueix a ampliar els períodes de contractació” i ha apostat “per continuar millorant en formació dels i les treballadores i, sobretot, les seues condicions laborals”. Així, ha assenyalat que “com més s’aposte pel talent, major satisfacció s’aconseguirà del client i, per tant, les empreses obtindran major rendibilitat”.

De fet, ha precisat que a la ciutat més de 31.000 llocs de treball tenen una relació directa o indirecta amb el turisme, “per la qual cosa aquest sector té un pes molt important en termes d’ocupació però també quant a posada en valor de la riquesa de tot el patrimoni que té València”.

“Quan apostes per un model de desenvolupament sostenible, com el nostre, fem valdre els elements que millor mos defineixen com són el nostre estil de vida, la nostra gastronomia, la nostra cultura o el patrimoni cultural”, ha explicat i ha assegurat que amb els recursos que genera l’activitat s’inverteix en tots aquests factors que ens fan atractius com a destinació i que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la ciutat”.

Per part seua, el director de la Fundació Turisme València, Antonio Bernabé, ha ressaltat que “el turisme està creixent especialment en l’àmbit internacional, la qual cosa està permetent diversificar els mercats i ser menys dependents de problemes externs”. “A més treballem en turisme més segmentat amb turisme de mice, congressos o esportius i culturals. D’una manera més segmentada i diversificada amb una gran aposta per la connectivitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

bombers