25n
25N
25N

València continuarà amb el repartiment de cistelles d'alimentació a persones majors fins a desembre

València continuarà amb el repartiment de cistelles d'alimentació a persones majors fins a desembre
10/08/2020 -

L’Ajuntament i Creu Roja continuaran amb el repartiment de cistelles de productes d’alimentació saludable entre les persones majors de la ciutat. Així ho ha manifestat la regidora d’Envelliment Actiu, Pilar Bernabé, en anunciar «l’ampliació d’aquest servici que, des que va començar la pandèmia de la COVID-19 fins al moment, ha cobert les necessitats alimentàries de majors en situació de risc i vulnerabilitat amb més de 5.000 d’aquestes caixes». «Amb l’ampliació d’aquest servici, fins al 31 de desembre de 2020, pensem repartir 6.000 caixes més, perquè ens preocupem per cuidar les persones majors de la ciutat», ha manifestat la regidora durant la visita que ha realitzat aquest matí a les instal·lacions de l’esmentada organització humanitària, encarregada d’acostar a les cistelles a les llars de les persones beneficiàries.

La regidora d’Envelliment Actiu, Pilar Bernabé, que ha destacat «el treball desenvolupat pel voluntariat de Creu Roja que, setmanalment, ha fet l’entrega d’aquestes “Cistelles Bàsiques” finançades per l’Ajuntament per tal de garantir l’assistència de les persones majors de la ciutat», ha recordat que a més d’aliments saludables, inclouen recomanacions nutricionals, propostes de menús i s’han adaptat per a persones amb patologies cròniques o al·lèrgies.

Concretament, tal com ha explicat Pilar Bernabé, «les Cistelles Bàsiques d’Alimentació contenen una sèrie d’aliments seleccionats amb el propòsit de preparar menús saludables, incloent-hi productes frescos i també d’higiene personal». «La finalitat d’aquest servici és que aquestes cistelles garantisquen les necessitats nutricionals i energètiques diàries de les persones destinatàries», ha afegit tres indicar que aquesta iniciativa «s’ha sumat a una bateria de mesures que va aprovar la regidoria d’Envelliment Actiu amb motiu del decret d’Estat d’Alarma».

En aquesta línia, també s’han habilitat el denominat “Call center” «perquè cap persona major a la nostra ciutat es quede sense ningú amb qui parlar i puga ser atesa en els moments més crítics d’aquesta crisi sanitària».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − sis =

museo prehistoria
museo prehistoria