25n
Orgull
Orgull

El València CF ha venut els terrenys de l'estadi de Mestalla a una cooperativa

El València CF ha venut els terrenys de l'estadi de Mestalla a una cooperativa
16/04/2019 -

El València Club de Futbol ha aconseguit un acord per a vendre els terrenys de l’actual estadi de Mestalla a la cooperativa ADU Mediterrani, segons ha informat CBRE, signa assessora de l’operació que constitueix una de les majors transaccions de terrenys de l’última dècada en aquesta ciutat.

L’operació suposa la compravenda de sòls amb una superfície de 97.225 metres quadrats, dels quals 55.769 metres quadrats seran destinats a la construcció d’habitatges i els 41.456 metres quadrats restants, a edificis terciaris.

La firma adjudicatària dels terrenys ha confiat a la consultora immobiliària la gestió per a la venda de la part terciària del projecte.

Així mateix, també s’encarregarà de mitjançar en la venda dels habitatges en règim de cooperativa dins del registre de demandants de la patronal del sector Concovi.

SOL·LICITUD D’HABITATGES

Segons la signatura, aquest mateix dimarts s’obrirà la inscripció en el registre d’habitatges de la cooperativa de la Séquia de Mestalla a través de la consultora immobiliària CBRE i de la plataforma online ‘Vivienda’, entre altres.

Es tracta, segons la consultora, d’una “operació immobiliària emblemàtica”, donada la “falta de sòl disponible” actualment per a habitatges a València, segons va indicar el director de la signatura a la ciutat, José Ángel Sospedra.

“Actualment no queda una bossa de sòl urbanitzable similar a València, ni per ubicació, ni per volum, la qual cosa la converteix en una operació emblemàtica, a més d’una de les majors de l’última dècada a la ciutat”, va afegir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − cinc =