caixa popular

València s'uneix a la celebració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama

La Plaça de Bous de València acull la fira benèfica Ponte Guapa.o

València s'uneix a la celebració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama
19/10/2017 -

Hui, 19 d’octubre, se celebra el Dia Internacional contra el Càncer de Mama, un dia molt especial en el qual es pretén reivindicar més ajudes per a les recerques oncològiques, així com unir forces perquè, cada vegada més, es reduïsca els índexs de mortalitat d’aquelles persones que pateixen càncer. En aquest sentit, l’Alcalde de València, Joan Ribó, ha destacat que és necessari ‘trencar una idea: el càncer no és la mort, és una malaltia curable en la majoria de casos, i que es guarirà a mesura que la societat es consciencie i que la recerca avance, com està avançant, amb l’ajuda de tots’.

València també s’ha unit a la celebració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama. Per això, l’Associació Espanyola contra el Càncer de València ha organitzat, per a hui, la setena edició de la fira benèfica ‘Ponte Guapa.o’, que tindrà lloc en l’esplanada de la Plaça de Bous. Així, a València Extra, t’informem de la programació perquè gaudisques de tots els tallers.

11.00 h. Inici de Ponte Guapa.o
11.00 a 11.45 h. Taller Avene
12.00 h. Solta de globus + Lectura Memoràndum + Presència d’autoritats.
13.00 a 13.45 h. Taller M2 Beauté

16.00 a 16.45 h. Taller Apivita
16.45 a 17.30 h. Taller Avene + Exhibició de Nia
17.30 a 18.15 h. Taller M2 Beauté
18.15 a 19.00 h. Taller Apivita
19.00 h. Desfilada solidària

Altres accions

El pròxim 29 d’octubre, l’Associació Espanyola contra el Càncer de València organitzarà la II Acció Solidària ‘València contra el càncer’. Una causa solidària, i multitudinària, en la qual el 100% dels ingressos obtinguts per les inscripcions a la carrera es destinaran a projectes de recerca oncològica.

Encara eres a temps d’apuntar-te a una de les marxes solidàries més grans d’Europa, que ja ha recaptat al voltant de 160.000 euros, encara que l’objectiu és superar els 200.000 euros per a finançar cinc beques PRE-doctorals a joves investigadors a València. Patina, corre, camina o anima. L’important és participar en aquesta bona causa.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats