caixa popular

Sandra Gómez: 'València es converteix en la capital del disseny'

Sandra Gómez: 'València es converteix en la capital del disseny'
21/09/2017 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Sandra Gómez, ha participat hui en l’acte d’obertura de la V Trobada Nacional d’Associacions de Disseny, on ha afirmat que València es converteix en la “capital de disseny” i en el “focus d’innovació d’un sector que s’està adaptant perfectament a un nou model econòmic més modern i sostenible”.

En aquests termes s’ha pronunciat durant l’obertura de la V Trobada Nacional d’Associacions de Disseny (5ENAD), que se celebra a Fira València. En la seua intervenció, la regidora s’ha mostrat “convençuda que l’economia de la nostra ciutat estarà a l’avantguarda de la innovació i el desenvolupament sostenible si va de la mà de les seues empreses i dels sectors productius, com ho són el del disseny i la indústria cultural”.

Des de l’Ajuntament de València, ha explicat Gómez, i especialment des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, “estem decidits a reforçar noves línies de mercat, a fer de València una ciutat creativa i atractiva per a la inversió”. Per això, ha recordat que aquest mateix mes s’han convocat les noves ajudes a la creació i consolidació d’empreses de les indústries culturals, amb l’objectiu, ha apuntat, de “garantir que la indústria cultural es convertisca en un dels principals actors del nou model econòmic de la nostra ciutat”. “I en açò el disseny té molt a dir”, ha subratllat.

Segons la seua opinió, “aquestes jornades de debat aprofundiran i obriran noves vies en el disseny del nostre país i a més informaran tendències d’altres països”. En aquest sentit, ha assenyalat que una altra de les “claus del futur és la internacionalització”. “La nostra capacitat de relacionar-nos amb altres països i introduir-nos en les xarxes internacionals serà la garantia del nostre èxit”, ha conclòs.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 14 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris