25n
25N
25N

València Activa i el Col·legi Oficial d'Economistes aposten per reforçar el sector empresarial a través de l’assessorament

València Activa i el Col·legi Oficial d'Economistes aposten per reforçar el sector empresarial a través de l’assessorament
20/11/2020 -

L’Ajuntament de València, a través de València Activa, ha signat un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Economistes de València (COEV), l’objectiu del qual és reforçar el sector empresarial de la nostra ciutat, facilitant les consultes, l’assessorament i la formació a les empreses col·laboradores de València Activa. Tal com ha destacat la regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, amb aquesta col·laboració «empreses col·laboradores de València Activa podran rebre assessorament de primer nivell de la mà de professionals col·legiats».

En concret, gràcies a aquest conveni les empreses podran accedir a informació relacionada amb el coneixement i compliment de les obligacions formals de tipus mercantil, comptable i fiscal, així com sobre qualsevol altra que la legislació vigent establisca. A més, amb aquest acord, el COEV realitzarà un acompanyament i seguiment dels diferents aspectes rellevants en la posada en marxa del negoci i la seua consolidació a mitjà i llarg termini. Així mateix, les empreses col·laboradores també rebran assessorament en matèries financeres, màrqueting de consultoria estratègica, mercantil, comptable, fiscal, laboral i qualsevol altra que resulte demandada per l’empresa.
D’altra banda, una altra de les accions que es posaran en marxa gràcies a l’inici d’aquesta col·laboració, serà la realització de sessions informatives en matèria empresarial que poden resultar d’interés per a les noves empreses, així com la realització de cursos formatius en aquest àmbit. En eixe sentit, Bernabé ha agraït el compromís del COEV amb els sectors productius de la nostra ciutat, «en un moment en el qual el suport, l’assessorament i l’acompanyament als nostres empresaris i empresàries és més necessari que mai».

LA REACTIVACIÓ ECONÒMICA

«Des de l’Ajuntament de València i València Activa, la nostra prioritat en aquesta nova normalitat és la reactivació econòmica de València. Volem que les pimes valencianes i les persones autònomes tinguen èxit, i la signatura d’aquest conveni és una mostra més del treball que estem realitzant en eixa línia», ha subratllat la regidora.

Per part seua, Juan Jose Enríquez, degà del Col·legi d’Economistes de València, ha assenyalat que aquest conveni «posa en valor la rellevància de la figura de l’economista com un suport fonamental per a empreses en gran varietat d’àrees de la professió», i ha assegurat que per al Col·legi d’Economista «és un honor posar al servici d’aquest instrument el coneixement dels nostres col·legiats amb l’objectiu de donar al nostre teixit empresarial una millor formació, assessorament i seguiment en matèria econòmica».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dinou =