caixa popular

València Activa llança un servici gratuït de coaching individual

València Activa llança un servici gratuït de coaching individual
04/04/2018 -

L’Ajuntament de València, a través de València Activa, llança un nou servici obert i gratuït de coaching individual per a persones aturades. La iniciativa, impulsada per la Regidoria d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible, persegueix l’objectiu d’incrementar l’èxit en la recerca d’ocupació de les persones parades mitjançant una redefinició i anàlisi del perfil laboral de forma personalitzada.

Els professionals especialitzats realitzaran processos individuals i tallers grupals de coaching tant per a les persones que busquen ocupació com per a les emprenedores que desitgen tirar avant el seu projecte empresarial i necessiten una orientació personalitzada. El projecte ofereix este servici per al foment de l’ocupació i l’emprenedoria impartit per psicòlegs especialistes certificats pel Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana dins del marc del conveni de col·laboració establit amb l’entitat.

La finalitat d’aquesta iniciativa és que cada participant desenvolupe al màxim el seu potencial i aprenga a identificar i definir els seus objectius comprometent-se a posar en marxa un pla d’acció que la porte a aconseguir les seues metes, millorant la seua capacitat de presa de decisions, la seua autoestima, confiança i capacitat de treball en equip.

La responsable de l’Àrea d’Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha destacat la importància d’aquest servici, que ha descrit com “una eina més que permet a les persones aturades millorar les seues capacitats i habilitats a l’hora d’enfrontar-se a un procés de selecció, millorant les seues possibilitats reals de trobar ocupació”.

El servici de coaching de València Activa està obert tant a les persones que participen ja en algun dels programes d’ocupació de la marca, com a aquelles que es troben en la busca activa d’ocupació i ho sol·liciten a través de coaching@valenciactiva.es.

COACHING PER A EMPRENDRE

Aquest servici també naix amb l’objectiu de promoure la creació i consolidació de nous projectes empresarials i fomentar la figura de l’emprenedor, i per a això s’ajuda al participant a aclarir projectes d’emprenedoria detectant fortaleses i àrees de millora mitjançant metodologies com l’Anàlisi DAFO, que els permeten tindre una perspectiva real de l’objectiu a aconseguir i de la viabilitat del projecte.

Gómez ha posat l’accent en el “compromís del consistori per donar suport a la figura de l’emprenedor, ajudant-lo en els seus inicis amb l’objectiu que la ciutat compte amb una comunitat emprenedora cada vegada més nombrosa que contribuïsca a crear ocupació de qualitat en la ciutat i a teixir un nou sistema econòmic i productiu”.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris