caixa popular

València Activa participa en Forinvest 2018

València Activa participa en Forinvest 2018
07/03/2018 -

València Activa, la marca que aglutina tota l’oferta en matèria d’ocupació, d’emprenedoria i formació de l’Ajuntament de València, participa en Forinvest 2018, l’onzena edició del punt més gran de trobada dels experts del sector empresarial i financer espanyol, que se celebrarà del 7 al 8 de març en Fira València.

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha participat en la inauguració de la cita visitant els estands de les diferents entitats presents i donant suport a la participació de València Activa. Gómez ha destacat “la importància de l’esdeveniment i d’abordar els futurs reptes de l’economia amb l’objectiu de generar més ocupació en la ciutat i seguir treballant per construir la València de les oportunitats”.

El fòrum abordarà, entre altres assumptes, la situació del sistema empresarial i financer, el model territorial, els reptes de la comunicació en el sector, la sostenibilitat del sistema actual de seguretat social, els nous instruments de finançament i inversió i les perspectives econòmiques per al 2018. La cita ha congregat a personalitats i experts en economia, i presidents i CEO de les principals entitats econòmiques i financeres del país.

València Activa compta amb un estand informatiu en el qual l’Agència d’Ocupació València Activa informa els assistents dels seus servicis i ofertes i compta amb un servici d’inscripció in situ. A més, també està present VIT Emprén, l’ecosistema innovador de la ciutat depenent de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, participant en xarrades informatives, abordant la maduració de l’ecosistema, la relació entre inversors i sector públic i com fer de València un vertader hub tecnològic i d’innovació.

Forinvest va arrancar el dimarts 6 amb la celebració de la Nit de les Finances, una vetlada que va reunir a les principals personalitats del món de l’economia, l’empresa, el sector assegurador i financer i a la qual van assistir Julio Olmos, Coordinador de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de València, Javier González, Gerent de València Activa, i Javier Mateo, Subdirector d’Emprenedoria de València Activa.

Aquesta convocatòria estrenarà dos nous fòrums, el Fòrum de la Franquícia, dedicat a la inversió en aquest àmbit, i l’Innovation & Fintech Forum, un fòrum que promet convertir-se en referent, ja que en ell es reunirà a startups, experts i expertes i empresaris i empresàries de renom internacional perquè reflexionen sobre les claus d’èxit i reptes en l’àmbit de la innovació i la tecnologia.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018