caixa popular

València Activa ofereix formació gratuïta per a emprenedors

València Activa ofereix formació gratuïta per a emprenedors
22/08/2017 -

La Delegació de Desenvolupament Econòmic Sostenible, a través de València Activa, ha obert el termini per a inscriure’s en una nova edició de les “Càpsules per a emprendre”. Aquests tallers gratuïts, impartits per la Cambra de Comerç, estan dirigits a persones interessades a crear una nova empresa que necessiten formació multidisciplinària, així com a aquelles que ja han encetat el seu camí empresarial i necessiten aprofundir en alguna àrea o coneixement determinat.

Les persones participants obtindran formació gratuïta en màrqueting, gestió empresarial, innovació o habilitats per a la venda. Concretament, “Càpsules per a emprendre” ofereix una formació a mesura de 8 setmanes de duració en matèries bàsiques i necessàries per al desenvolupament d’idees o projectes d’emprenedoria.

Tal com ha recordat la regidora de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, “la formació és clau per a la millora de l’ocupabilitat, i amb aquests cursos volem contribuir perquè les persones aturades augmenten les seues oportunitats en el mercat laboral”.

UNA CÀPSULA, UNA MATÈRIA

“Càpsules per a emprendre” engloba matèries diverses i multidisciplinàries, totes indispensables a l’hora de desenvolupar un nou projecte empresarial. Les persones participants obtindran formació en àrees com ara màrqueting, gestió economicofinancera, models de negoci, innovació, habilitats socials per a la venda, coaching per a persones emprenedores i presentacions eficaces.

El programa té caràcter modular independent, de manera que les persones interessades poden optar per realitzar totes les càpsules o únicament les que els resulten més interessants.

IMPULS A L’EMPRENEDOR

A més d’aquesta iniciativa, València Activa posa a la disposició de l’interessat punts d’atenció a l’emprenedor (PAE), de coworking, ajudes i altres accions formatives, així com la possibilitat d’unir-se a Vit Emprén (la xarxa d’emprenedors innovadors de la ciutat), amb l’objectiu de promoure la creació i consolidació de nous projectes empresarials i fomentar la figura de l’emprenedor.

Sandra Gómez ha destacat la importància d’aquestes mesures que suposen “un impuls als futurs emprenedors de València i que ajuden a posicionar la ciutat com a referent en innovació i talent”.

Les inscripcions per a participar en les diferents càpsules es podran realitzar en la pàgina web de València Activa (www.valenciactiva.es) a partir del 23 d’agost.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris