València Activa inicia la formació en habilitats directives per a dones desocupades

València Activa inicia la formació en habilitats directives per a dones desocupades
26/03/2019 -

50 dones participaran en la primera formació gratuïta que ha organitzat #TreballemIguals per a transmetre’ls habilitats directives i coneixements per a realitzar presentacions eficaces. Amb aquesta iniciativa de la plataforma de València activa que promou l’accés del col·lectiu femení al món laboral, les dones treballaran aspectes com la gestió d’equips, la intel·ligència emocional, les habilitats interpersonals o la gestió de conflictes mitjançant un taller de 60 hores. També aprendran a realitzar presentacions amb diferents ferramentes i programes, i milloraran la seua tècnica oratòria en un curs de 55 hores.

La regidora de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha explicat que amb #TreballemIguals es pretén «combatre la desocupació femenina i augmentar les oportunitats de les dones desocupades, millora d’ocupació i de les seues habilitats i coneixements professionals».

A més d’aquests primers cursos, s’oferiran certificats de professionalitat a mida, cursos gratuïts d’idiomes i mentorització personalitzada. A això cal sumar el programa «TecnoDones» de formació en competències digitals i tecnològiques, concretament en programació web de diferents nivells, i el programa «Lidereses» per a la promoció de dones que ocupen llocs directius, dirigit a dones directives i càrrecs intermedis que desitgen promocionar en les seues empreses.

#TREBALLEMIGUALS

Sandra Gómez ha explicat que la plataforma #TreballemIguals «beneficiarà més de 1.600 dones valencianes, a més de vetlar per la inserció laboral de les dones desocupades, consta d’accions dirigides a combatre la seua exclusió social, acabar amb el sòl enganxós que pateixen especialment les dones amb baixa qualificació o parades de llarga duració, proporcionar noves oportunitats a dones víctimes de violència de gènere a través d’un pla específic, frenar la bretxa digital en l’àmbit tecnològic i trencar el sostre de cristall que permeta a les dones accedir a càrrecs intermedis o superiors».

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 4 =

programacion rialto
cultura als barris 2019
anna i la maquina del tiempo
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019
punt cat