caixa popular

València Activa estrena un nou Punt d'Atenció a l'Emprenedor

València Activa estrena un nou Punt d'Atenció a l'Emprenedor
20/02/2018 -

L’Ajuntament de València, a través de València Activa, ha inaugurat un nou Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) en l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Universitat de València. L’objectiu d’aquest servici impulsat des de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible és donar assistència i informació cada dimecres a totes les persones que desitgen emprendre i necessiten orientació.

La responsable de l’àrea de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, ha destacat que “aquest nou punt és un exemple més del compromís del consistori per donar suport i impulsar la figura de l’emprenedor, brindant noves oportunitats laborals a les persones interessades a emprendre i generant ocupació en la ciutat de València”.

València Activa, que ja compta amb diversos PAE, busca amb aquesta iniciativa acostar el servici als més joves dins del marc del programa de foment i suport a nous projectes empresarials i futurs emprenedors/es, a través d’assessorament i ajudes, i en el marc de l’últim conveni signat amb la Universitat de València.

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor s’encarreguen de facilitar la creació de noves empreses, l’inici efectiu de la seua activitat i el seu desenvolupament. Per això, des dels PAE es facilitarà la prestació de servicis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial.

A més d’ajudar a les persones interessades en la definició de les seues iniciatives empresarials i durant els primers anys de la seua activitat, aquests punts inicien el tràmit administratiu de constitució de l’empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE).


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC