25n
25N
25N

València Activa col·labora amb Makro en la selecció de personal

València Activa col·labora amb Makro en la selecció de personal
28/05/2018 -

L’Agència d’Ocupació València Activa, dependent de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, està col·laborant en la selecció de personal qualificat per a l’empresa Makro, companyia de distribució majorista.

València Activa i Makro treballen de manera conjunta en la realització dels processos de selecció. L’Agència municipal selecciona al possible personal entre els usuaris i les usuàries registrades en la seua plataforma d’ocupació, adequant els perfils a les necessitats de l’empresa i adaptant la seua oferta formativa a les necessitats reals del mercat laboral amb cursos i tallers específics.

La responsable de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat que «col·laborar amb empreses privades permet augmentar les oportunitats de les persones que més ho necessiten, oferint-los la formació necessària per a cobrir llocs de treball que demanda el mercat laboral».

Ara per ara, la citada empresa distribuïdora ha realitzat diverses contractacions a través de València Activa, i ja es treballa en la cerca de noves incorporacions per al futur.

A aquesta col·laboració de València Activa se sumen els convenis ja signats amb altres grans empreses com Vidal o Primark, amb els quals l’agència d’Ocupació València Activa va participar en la difusió de les ofertes d’ocupació per a la selecció de 200 llocs de treball de la botiga que obriran a València.

Sandra Gómez ha apuntat que «la signatura d’aquests convenis és una mostra més del compromís del consistori per seguir generant ocupació entre les persones aturades de la ciutat». Així mateix, ha agraït que “hi haja empreses que s’impliquen en una col·laboració públic-privada amb la qual puguem aconseguir que a València tothom tinga l’oportunitat que mereix”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + disset =

CCCC