caixa popular

València Activa dona el seu suport a l'emprenedoria

El plazo de presentación de solicitudes se abre hasta el 28 de mayo

València Activa dona el seu suport a l'emprenedoria
09/05/2018 -

València Activa convoca una nova edició del projecte ‘Itinerari per a la Creació i Consolidació d’empreses’, amb l’objectiu de dotar a les persones emprenedores de les eines i els coneixements essencials per al desenvolupament i la posada en marxa d’una idea de negoci. La delegada de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha donat a conéixer aquesta iniciativa en la qual els participants adquiriran coneixements en camps com ara el financer, jurídic o màrqueting.

Les persones promotores dels projectes seleccionats, que podran presentar les seues sol·licituds des del 9 fins al 28 de maig, realitzaran un curs de formació empresarial amb la finalitat d’adquirir coneixements financers, jurídics, fiscals, o de màrqueting. S’impartiran els mòduls ‘Com fer realitat un projecte empresarial’, ‘Màrqueting i Gestió Comercial’, ‘Planificació i Legislació Laboral’, ‘Gestió Economicofinancera i Dret Empresarial’, i ‘Responsabilitat Social de l’Empresa’.

La formació teòric-pràctica serà impartida per l’equip tècnic del CEEI València, amb una durada de 100 hores. Com a treball de curs i per a garantir l’assistència, les persones promotores dels projectes presentaran un pla d’empresa sobre la base de la seua idea de negoci, el termini de lliurament del qual serà de deu dies hàbils des de la finalització de la formació. Tal com ha afirmat Sandra Gómez, «aquest curs és un exemple de la ferma aposta de l’Ajuntament pel suport i foment a l’emprenedoria. Com a gestors públics volem i hem de fer tot el que estiga en la nostra mà perquè les bones idees i el talent posen a València en la primera línia de les ciutats emprenedores».

Els 6 millors projectes que hagen iniciat la seua activitat empresarial rebran una distinció amb dotació econòmica. Aquestes distincions es van convocar per primera vegada en l’edició anterior, en la qual van participar 25 projectes. Les empreses guanyadores de 2017 van ser Eduquen València, Geoguay, Music-fun-fit, Joies del Mediterrani i Terracotta. Gómez ha posat l’accent en la seua aposta per un model de ciutat innovadora: «en València volem que les coses passen, i volem que tinguen una projecció de futur, per açò vam crear aquest itinerari, perquè els projectes tinguen una base sòlida i puguen ser un èxit».

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris