25n
25N
25N

València se suma a l'acte en favor de l'acolliment de refugiats

València se suma a l'acte en favor de l'acolliment de refugiats
03/03/2017 -

Demà dissabte, 4 de març, tindrà lloc una concentració, organitzada per Amnistia Internacional, davant de l’edifici de l’Ajuntament, en què la ciutadania reivindicarà la condició de València com a “ciutat refugi” i reitera la seua petició d’acolliment a refugiats. Hi intervindrà en nom de l’alcalde el regidor de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Roberto Jaramillo.

Ciutadans, ONG i autoritats sumaran les seues veus aquest dissabte dia 4 a partir de les 11.00 h per a recordar al Govern que “porten ja les 17.000 persones refugiades a què es van comprometre”. Concretament són 17.337, de les quals només n’han arribat 1.141, la qual cosa, segons els representants d’Amnistia Internacional, significa que “a aquest ritme no haurem complit el nostre compromís fins a l’any 2025”. Amnistia Internacional afig en la seua convocatòria d’aquest acte que “volem ciutats obertes i acollidores. Ciutats sensibles amb els problemes del món i compromeses amb els drets humans”.

L’acte, que comença a les 11.00 h i tindrà una duració aproximada d’una hora, serà presentat per la diputada i actriu valenciana Rosana Pastor. A continuació serà el regidor Roberto Jaramillo qui es dirigirà als assistents. Després, Pau Bares, coordinador del grup Amnistia Internacional de València, presentarà la campanya YOACOJO.

Aquesta campanya demana al Govern, a més, que complisca els compromisos adquirits, sobretot amb els més vulnerables, que impulse mesures que garantisquen el dret d’asil i l’establiment de rutes legals i segures, i finalment que garantisca condicions d’acolliment dignes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 16 =