caixa popular

València acollirà la IV Cimera Mundial d'Associacions d'Agències de Viatges

València acollirà la IV Cimera Mundial d'Associacions d'Agències de Viatges
03/10/2017 -

L’any en què el turisme espanyol tornarà a batre tots els rècords, la ciutat de València ha sigut triada seu de la IV Cimera Mundial d’Associacions d’Agències de Viatges, una cita de referència internacional del sector que reunirà de l’1 al 3 de novembre més d’un centenar de presidents i alts càrrecs d’associacions d’agències de viatges arribats de més de 60 països de tot el món per a analitzar les últimes tendències turístiques mundials.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha presentat hui a Madrid la IV Cimera Mundial d’Associacions d’Agències de Viatges, que se celebrarà el pròxim mes de novembre a València. Es tracta d’una trobada d’aquest sector especialitzat en què s’analitzaran les noves maneres d’entendre el turisme a través de l’intercanvi d’experiències entre els participants, “amb l’objectiu de buscar una major innovació, dotar d’una competitivitat el sector, trobar solucions a problemes comuns i detectar reptes futurs”, tal com ha explicat el president de CEAV, Rafael Gallego.

Entre els temes que s’abordaran en la trobada, es tractarà sobre la facilitació del viatge davant de les fortes polítiques d’immigració i protecció de fronteres, l’impacte de l’economia digital en la intermediació i la promoció turística o el present i futur de la distribució aèria. La presentació de la cimera ha comptat també amb la presència del secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, i la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho.

VALÈNCIA: CAPITAL MUNDIAL DEL TURISME

Tal com han subratllat, de l’1 al 3 de novembre València es convertirà en la capital internacional del turisme: més de 100 representants de les principals organitzacions turístiques de més de 60 països es trobaran a València, en un moment en què el turisme a la nostra ciutat viu un dels seus millors moments.

De fet, la delegada de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha destacat “el gran privilegi que suposa per a la ciutat acollir aquesta IV Cimera, una cita que no sols ens permet posicionar la ciutat com a seu de reunions a escala internacional, sinó també presentar la nostra oferta complementària a centenars de prescriptors turístics”.

Gómez ha assegurat que València “viu un dels seus millors moments en l’àmbit turístic, en què tots els indicadors de rendibilitat creixen. El turisme és un dels nostres principals motors econòmics, així com de desenvolupament social i mediambiental. Treballem perquè el turisme contribuïsca a millorar la qualitat de vida dels valencians i valencianes, des del respecte al nostre entorn i la corresponsabilitat”.

Per la seua banda, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha apuntat “la gran oportunitat que suposa la celebració d’aquesta cimera perquè actors turístics de primer nivell com són les agències de viatges puguen conéixer de prop el nostre relat i prescriure’l”. Ha destacat, a més, que “suposa una important projecció internacional d’un relat que, més enllà del sol i platja, posa l’accent en els valors de l’hospitalitat, el turisme ètic i sostenible i un estil de vida que expressa l’essència del Mediterrani”.

Finalment, la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha qualificat la cimera d'”excel·lent oportunitat per a mostrar al món el paradigma valencià com a model de gestió turística col·laborativa, tant en l’àmbit institucional com amb els agents privats del sector”.

LA CITA DE REFERÈNCIA DEL SECTOR: AGENDA D’ACTIVITATS

El programa d’activitats de la cimera inclourà la intervenció dels més notoris experts del sector, com el director del Programa de Desenvolupament Sostenible de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), Dirk Glaesser, que dirigirà un col·loqui sobre la facilitació del viatge davant de les polítiques d’immigració i protecció de fronteres, o Antonio López de Ávila, director d’Innovació Turística en l’IE Bussiness School, i conseller d’Innovació i Tecnologia de la Secretaria General de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), que moderarà el debat sobre l’impacte de l’economia digital en la intermediació i la promoció turística que, entre altres personalitats, comptarà amb la presència del fundador i CEO de Destinia, Amuda Goueli.

El programa suma també les intervencions del vicepresident de Màrqueting, Indústria i Educació de la Societat Americana d’Agències de Viatges (ASTA), Mark Meader, i del president de l’Aliança Mundial d’Associacions d’Agències de Viatges (WTAAA), Otto de Vries, sobre les tendències de mercat de les agències de viatges de tot el món i els reptes de la distribució aèria, respectivament.

La regidora Sandra Gómez ha agraït a CEAV el reconeixement a la Fundació Turisme de València pel seu esforç professional en l’àmbit turístic espanyol: “Ha sigut un any de molt d’esforç en què hem estretit llaços amb el sector empresarial, i hem posat en marxa el nou pla estratègic. Un pla que implica activament les empreses en la presa de decisions sobre gestió turística i que millora la promoció de València en el marc d’un nou relat, més autèntic, arrelat i basat en la singularitat, l’essència del caràcter valencià i la nostra cultura”, ha afirmat.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris