25n
25N
25N

València acollirà el 5G Global Event i la Conference on Networks and Communications

València acollirà el 5G Global Event i la Conference on Networks and Communications
11/12/2018 -

La regidora de l’àrea de Desenvolupament Econòmic i Presidenta del consell d’administració del Palau de Congressos, Sandra Gómez, i el director de l’Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia de la Universitat Politècnica, Narcís Cardona, han hissat aquest matí la bandera de la European Conference on Networks and Communications (EuCNC), un esdeveniment que el pròxim mes de juny convertirà València en la capital mundial de la tecnologia 5G, que reunirà els principals experts de tot el món en aquesta tecnologia i inclourà activitats pilot en llocs com la Marina de València, el Centre Històric o la Ciutat de les Arts i les Ciències.

«Este tipus d’esdeveniments són els que necessitem per a projectar València en el món, perquè suposen una finestra d’oportunitats molt important que hem d’aprofitar perquè València siga referència en coses que marquen un avantatge i un lideratge de cara al futur, com les noves tecnologies i el desenvolupament de la comunicació», ha afirmat la regidora Sandra Gómez després d’hissar davant el Palau de Congressos, triat millor palau de congressos del món quan compleix 20 anys. L’ensenya anuncia ja el protagonisme global que la nostra ciutat tindrà entre els dies 16 i 21 de juny de 2019, quan aculla primer el 5G Global Event, el dia 16, i la Conference on Networks and Communications, entre els dies 17 i 21.

Sandra Gómez ha agraït a la Universitat Politècnica que «haja treballat molt per a aconseguir que aquest esdeveniment se celebre en la nostra ciutat, on tenim dues de les millors universitats públiques del món, i prova d’açò és que una d’elles ha aconseguit que un esdeveniment de la categoria del 5G puguen venir a València». Gómez ha ressaltat la importància d’haver aconseguit la conferència sobre 5G «guanyant a ciutats com Barcelona, Istanbul o Munic, que són competidores dins del món de la innovació i la tecnologia. Açò ens dóna molta força i molta autoestima als valencians per a creure que som una de les millors ciutats del món».

«Estem en el millor palau de congressos del món, al que portem l’esdeveniment global de 5G, que és la cinquena generació de comunicacions mòbils. Serà el primer esdeveniment internacional en el qual es faran demostracions en viu, de tecnologia real en el carrer, d’aquesta nova generació de comunicacions mòbils que donarà servici a moltíssimes noves aplicacions en automoció, seguretat viària o salut», ha assenyalat per la seua banda Narcís Cardona, director de l’Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia de la Politècnica. «Per a nosaltres el Palau de Congressos és una referència i ha sigut un baluard insubstituïble per a aconseguir portar a València aquest esdeveniment internacional al qual acudiran les associacions industrials de tecnologia de mòbils de tot el món. Estem molt orgullosos d’aconseguir que València siga la capital mundial de la tecnologia 5G durant el mes de juny i açò ens col·loque en una posició davantera d’eixa tecnologia a Espanya» .

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

CCCC
torrent