caixa popular

València acull el Madison Beach Volley

València acull el Madison Beach Volley
06/07/2017 -

El Madison Beach Volley aterra a València amb la intenció de transmetre valors mediambientals a través d’un dels esports més importants de l’estiu. L’esdeveniment fa parada a la ciutat del Túria per tercer any consecutiu del 6 al 9 d’aquest mes.

Maite Girau, regidora d’esports l’Ajuntament, ha presentat hui el Madison Beach Volley que arriba a la Malvarrosa de València durant quatre dies. Malgrat ser el tercer any que fan parada a la ciutat, aquest any pretenen fomentar els valors sobre el medi ambient als assistents. Per als organitzadors i per a l’Ajuntament és important promoure la sensibilitat amb l’entorn que fa possible que el volei platja continue sent una realitat.

En la presentació de l’esdeveniment, Maite Girau ha estat acompanyada per Arturo Ruiz, President de la Federació de la Comunitat Valenciana de Voleibol platja i Agustín Martín Santos, president de la Federació Espanyola de Voleibol. Tots dos han agraït a l’Ajuntament de València el seu suport a esdeveniments esportius com aquest que, a més de fomentar l’esport, transmeten valors als participants.

Arturo Ruiz, ha afirmat que “el volei és l’esport de l’estiu” i ha fet valdre les platges de la ciutat tant per la seua cura com per la quantitat de persones que s’acosten a practicar aquest esport. A més, tant els ponents com l’edil han ressaltat l’impacte econòmic i turístic que té el volei tant per a la Comunitat Valenciana com per a la ciutat de València.

L’esdeveniment posara el seu punt final el diumenge dia 9 de juliol amb la celebració de les semifinals i finals masculines i femenines que seran transmeses en streaming per la pàgina web del Madison Beach Volley.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats