25n
25N
25N

València acull la Copa d'Espanya de Triatló de Mitjana Distància

València acull la Copa d'Espanya de Triatló de Mitjana Distància
08/06/2018 -

València acull aquest diumenge la Copa d’Espanya de Triatló de Mitjana Distància, una prova triple que es desenvoluparà en la platja de les Arenes-La Malva-rosa, el mateix espai en el qual va nàixer el Triatló de València. Des de l’Ajuntament s’ha preparat un dispositiu especial per a garantir el bon desenvolupament de la convocatòria, així com la mobilitat de la ciutadania.

Tal com han explicat els organitzadors del campionat, aquest ofereix un circuit ciclista que s’endinsa en la Serra Calderona i una carrera a peu per les platges i el port de València, a més de la pertinent prova de natació.

El campionat començarà a les 07.30 hores del diumenge, dia 10, amb l’esmentada prova de natació, que es desenvoluparà en les aigües de les Arenes-la Malva-rosa. Serà una prova de volta única de 1.900 metres, que tindrà la seua continuïtat en la prova de ciclisme, aproximadament a les 07.55 hores. Els participants hauran de completar un recorregut de 84 quilòmetres, amb eixida des del carrer de Pavia fins a la rotonda del final del carrer d’Isabel de Villena, i continuarà per Arnau de Vilanova. Des d’ací, eixiran del terme municipal de València cap a l’avinguda del Mare Nostrum, al municipi veí d’Alboraia.

Per a la volta a la ciutat, prevista entre les 9.00 i les 12.00 hores, estarà tallat al trànsit l’accés per superfície de la V-21. Els esportistes participants faran la rotonda de l’avinguda de Catalunya en sentit contrari, per tornar a agafar la V-21 en direcció a Barcelona, i el camí de Vera (per darrere de la Universitat Politècnica de València). Passaran per la rotonda amb la partida Calvet, carretera del Forn de Bola, carrer d’Agustí Alamán i Rodrigo en contra sentit, Enginyer Fausto Elío, Arnau de Vilanova, rotonda d’Isabel de Villena, Pavia (pel carril de l’EMT en sentit contrari) i fins a l’esplanada de la plaça de Neptú, al costat de l’Hotel Las Arenas.

Finalment, a les 09.10 hores s’iniciarà la carrera de 21 quilòmetres pel passeig Marítim, carrer d’Otumba, la Marina Nord, i l’esplanada de la pèrgola: superaran l’edifici Veles e Vents per la seua banda de darrere i agafaran el carril bici que passa per davant de les antigues bases de la Copa Amèrica, Magatzem 2 i edifici del Rellotge. Seguidament, travessaran pel carrer de l’Enginyer Manuel Soto, i entraran pel carril bici de l’avinguda de Joan Verdeguer, per a continuar pel carrer d’Eivissa fins al passeig de l’Albereda i l’antic llit del riu Túria fins al Parc de Capçalera per l’interior, la qual cosa no suposarà afeccions sobre el trànsit. Tornaran pel mateix itinerari. Es preveu que l’últim participant travessarà la meta al voltant de les 14.15 hores, aproximadament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 8 =