25n
25N
25N

El V Premi Grattia Maximilla estarà dedicat a la dona en el comerç

L’Ajuntament de Llíria convoca també els concursos de cartells i de fotografia amb motiu del 8 de Març

El V Premi Grattia Maximilla estarà dedicat a la dona en el comerç
03/02/2020 -

L’Ajuntament de Llíria dedica el V Premi Grattia Maximilla a la dona en el comerç. Este guardó, que es concedeix anualment amb motiu del Dia Internacional de la Dona, pretén reconéixer públicament a aquelles dones de la localitat que, des de diferents àmbits, han destacat per trencar els prejudicis socials i culturals que impedixen la igualtat real, o que han destacat per la seua labor a favor d’estos valors.

Les candidatures per a este premi es podran presentar fins al pròxim 28 de febrer a proposta del propi ajuntament, entitats locals o la ciutadania.

D’altra banda, la Regidoria d’Igualtat i Política Inclusives també ha organitzat el XX Concurs de Cartells i el XIV de Fotografia amb motiu de la celebració del 8 de Març.

El termini d’inscripció per a participar en els dos estarà obert des de l’endemà a la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província i fins al 25 de febrer. Els treballs participants s’hauran de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

El concurs de Cartells està dividit en dues categories: la categoria A, per a persones fins a 16 anys, i la categoria B per a majors de 16 anys. En cadascuna d’elles es repartiran dos guardons, un primer premi i un altre per al millor participant de la localitat. El certamen de Fotografia concedirà dos premis, un al millor treball presentat i un altre al millor concursant local.

Tots els guardons del Dia Internacional de la Dona s’entregaran el 5 de març. Les bases dels premis estan disponibles en la web municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

bombers
bombers