25n
25N
25N

Usuaris dels habitatges tutelats de l'IVASS participen en la Cavalcada de Reis de València

Usuaris dels habitatges tutelats de l'IVASS participen en la Cavalcada de Reis de València
06/01/2017 -

Un total de 16 persones amb diversitat funcional intel·lectual dels Habitatges Tutelats de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS) participen, per primera vegada, en la Cavalcada de Reis de València.

És el primer any que l’IVASS participa en aquesta tradicional desfilada nadalenca. L’entitat estarà representada per una carrossa que s’ha tematitzat en l’Edat Mitjana, igual que els seus integrants i el grup del boato, els qui aniran abillats amb vestits de l’època.

Es tracta d’una iniciativa d’oci inclusiu pionera en IVASS que s’emmarca en les accions d’inserció social i desenvolupament personal, impulsades per l’Àrea d’Integració Social i Laboral, i que té per objecte donar visibilitat i normalitat a la participació activa de les persones amb diversitat funcional intel·lectual en la comunitat.

Així mateix, contribueix al desenvolupament integral de les persones amb diversitat funcional intel·lectual, usuàries dels centres i serveis, oferint la possibilitat que interactuen amb altres persones i amb els professionals d’aquests serveis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 15 =

CCCC
activem alfafar