25n
25N
25N

360.191 usuaris triaren l'EMT durant el Black Friday

360.191 usuaris triaren l'EMT durant el Black Friday
02/12/2019 -

Un total de 360.191 valencians i valencianes triaren els autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) per fer els seus desplaçaments durant el Black Friday, el que suposa un increment en el nombre de viatgers i viatgeres del 4,3% respecte a l’any passat. A més, el passat divendres es va convertir en el dia amb més viatges enguany.

Aquest ha sigut el primer any que l’EMT ha reforçat les seues línies amb motiu del Black Friday per tal de donar resposta a les necessitats de les persones usuàries i oferir un servici públic de qualitat en els seus desplaçaments, especialment cap al xicotet comerç i de proximitat. L’increment de 14.858 validacions respecte al Black Friday de 2018 reafirma els autobusos públics com el millor mitjà de transport per moure’s per la ciutat, també en dates com aquesta amb una gran afluència de persones en els carrers de València.

El reforç de l’EMT es van estendre fins al dissabte amb motiu del Black Friday i la Fira del Corredor, quan es registraren 17.634 validacions més que l’any passat.

DISPOSITIU ESPECIAL DURANT LA MARATÓ

Les línies de l’EMT registraren un total de 98.702 validacions durant la Marató de València, un 2,8% més que l’any passat, quan es registraren 96.053 viatges. Aquest increment suposa la consolidació del dispositiu especial preparat per l’empresa pública un any més, amb un servici gratuït fins a les 16.00 hores per a tota la ciutat i línies d’alta freqüència entre les 6.00 h i les 8.00 h per a traslladar participants i acompanyants a l’eixida de la prova. La prioritat de l’EMT ha tornat a ser afavorir la mobilitat sostenible de milers de corredors i corredores, familiars i visitants que han gaudit d’aquest esdeveniment internacional en València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

Informacion coronavirus