25n
25N
25N

Urbanisme estudia definir els usos de la Ciutat de l'Artista Faller

Urbanisme estudia definir els usos de la Ciutat de l'Artista Faller
02/02/2017 -

“L’Ajuntament, que treballa en la modificació puntual del planejament de la Ciutat de l’Artista Faller, estudia delimitar i definir els usos d’aquest enclavament per a evitar que es convertisca en un polígon industrial més”. Així ho ha explicat el regidor delegat de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, després de reunir-se amb el Gremi d’Artistes Fallers per a conéixer les seues reivindicacions.

En el marc de les accions iniciades per a revitalitzar la Ciutat de l’Artista Faller, el regidor ha visitat una exposició que reuneix propostes de l’alumnat d’arquitectura per a la urbanització i valorada d’aquest barri. I, seguidament, ha recorregut les naus i els solars existents per a conéixer, de primera mà, l’estat actual de la zona.

Seguidament, Vicent Sarrià s’ha reunit amb representants del Gremi d’Artistes Fallers, els qui han exposat els problemes que travessa el sector i han reivindicat “la necessitat revitalitzar el barri per a reactivar el seu ofici”.

Els artistes fallers, que volen preservar l’essència del barri evitant que els tallers es convertisquen en negocis que poc tenen a veure amb les falles, també han sol·licitat la millora dels accessos al barri, i la inclusió del mateix dins de les rutes turístiques de la ciutat. I a més volen preservar l’essència del barri evitant que els tallers es convertisquen en negocis que poc tenen a veure amb les falles.

Per la seua banda, Vicent Sarrià ha reiterat el compromís municipal de delimitar els usos permesos en la zona industrial, i d’eliminar taps urbanístics com el del carrer Salvador Cerveró, que impedeixen que els camions puguen circular pel barri. El regidor també ha assegurat que l’Ajuntament intervindrà per a millorar l’accés des de la Ronda Nord als tallers, ja que actualment els camions han de donar molta volta entrant per zona residencial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − sis =

torrent