25n
25N
25N

L'ús incorrecte de la mascareta en espais públics persisteix com a principal incidència registrada a Gandia

L'ús incorrecte de la mascareta en espais públics persisteix com a principal incidència registrada a Gandia
10/02/2021 -

La feina que desenvolupem els informadors de servei contractats per l’Ajuntament de Gandia va donant els seus fruits, ja que permet un major i millor control del compliment de les mesures de seguretat contra la Covid-19.

Així, en el període comprés entre l’1 i el 7 de febrer cal destacar la notable reducció de les incidències en els sectors comerç i hostaleria, enfront de la persistència dels incompliments en els espais públics, majoritàriament per part dels vianants. Aquesta baixada està directament relacionada amb el tancament, la limitació de l’activitat o la reducció horària d’aquests sectors.

En total, durant aquest període s’hi van enregistrar 1246 incidències de les quals sols 19 van necessitar la intervenció de la policia.

D’aquest total, la majoria es van produir en espais públics on es van realitzar 1.110 apercebiments per l’ús incorrecte de la mascareta o directament pel no ús d’aquesta. En aquesta xifra queden reflectides també les incidències per part dels vianants que hi participaven en els mercats al carrer.

Pel que fa als comerços, l’hostaleria i als treballadors dels mercats les xifres han millorat significativament en reportar-se 135 advertències, de les quals 13 van passar a la policia, sent majoritàriament pel mal ús de la mascareta i sols 17 per excés d’aforament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − huit =