caixa popular

Les urgències de l'Espai Sanitari Campanar-Ernest Lluch obriran al primer trimestre de 2019

Se prevé que el centro facilite el servicio de urgencias como primera prestación de cara al públicoEs preveu que el centre facilite el servei d’urgències com a primera prestació de cara al públic

Les urgències de l'Espai Sanitari Campanar-Ernest Lluch obriran al primer trimestre de 2019

Les obres del centre d’urgències del carrer Joaquín Ballester començaran el pròxim dia 15 d’agost. Aquesta serà la primera obra del pla de la nova Fe de València, i passarà a cridar-se Espai Sanitari Campanar-Ernest Lluch. L’obra, malgrat estar fóra del concurs d’idees, compta ja amb la llicència d’obres, aprovada per l’Ajuntament de València. L’edificació d’aquest espai començarà el dia 15 d’agost i s’espera que comence a funcionar a la fi d’enguany.

A aquesta obra se li suma la del centre d’especialitats, que serà l’únic complex que compte amb els serveis de radiologia TAC, ressonància magnètica i cirurgia major ambulatòria. L’obra, que també es troba fora del concurs d’idees Espai Sanitari Campanar-Ernest Lluch, es preveu que estarà finalitzada a la fi de l’any 2020.

A més, el projecte del nou complex sanitari vol comptar amb un espai verd per a “portar els espais sanitaris a una zona verda que està oberta durant tot el dia per a tot el públic i tancada durant la nit”, segons declara Ignacio Carbonell Cantí, guanyador del concurs d’idees Espai Sanitari Campanar-Ernest Lluch. Carbonell Cantí, a més, afirma voler “connectar l’eix de l’avinguda Campanar i les zones interiors perquè comunique amb el carrer Joaquín Ballester que, al seu torn, té un altre jardí davant. La meta és encadenar zones verdes perquè tinguen millor funció entre la gent. Entre els nous edificis, hi ha previst un aparcament amb més de 1.000 places per a personal sanitari i pacients”.

Com serà el nou Espai Sanitari Campanar?

Aquest espai està previst que albergue un hospital de crònics i llarga estada, però també en un centre de rehabilitació integral ambulatori, un centre de trobada de pacients de salut mental, quatre hospitals de dia per a l’atenció de trastorns mentals, un centre en salut i gènere, una escola de salut i una casa del pacient, a més de l’ampliació de l’aparcament subterrani i el parc urbà de l’exterior, que connectarà totes les àrees.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 5 =