25n
25N
25N

Urbano Jones i el Temple del Llibre ompliran d'aventures l'Escola de Pasqua de Burjassot

Urbano Jones i el Temple del Llibre ompliran d'aventures l'Escola de Pasqua de Burjassot
23/03/2017 -

A Burjassot ja està tot preparat, de la mà de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, a través de l’Agència Jove, perquè les xiquetes i els xiquets de 4 a 12 anys gaudisquen d’unes vertaderes vacances plenes d’aventures en una nova edició de l’Escola de Pasqua. Edició que enguany tindrà lloc els dies 18, 19, 20, 21 i 24 d’abril.

Les xiquetes i els xiquets que participen en l’escola d’enguany, que arriba amb el lema “Urbano Jones i el Temple del Llibre”, podran gaudir en un ambient divertit de jocs i activitats diferents de les quals estan acostumats i, a més, tindran l’oportunitat de conéixer la figura de Blasco Ibáñez, l’any en el qual es compleix el 150 aniversari del seu naixement, i la gran relació de l’autor amb Burjassot que va portar fins i tot a erigir una estàtua en el seu honor, en el Passeig de Concepción Arenal, o a donar-li el seu nom a un dels carrers del municipi.

L’horari de l’Escola de Pasqua 2017 és de 9 a 13.30 hores i, en el cas que els papàs i mamàs necessiten horari especial per a poder conciliar la vida laboral amb l’activitat, l’entrada serà a les 8 del matí. També hi ha servei de menjador, de 13.30 a 15 hores.

El preu de l’Escola, en horari normal, és de 35 € mentre que en horari especial, és de 42,50 €. En el cas que els xiquets es queden al menjador, a tots dos preus caldrà afegir el cost del servei, 25 €. En les normes de la matrícula poden consultar-se els descomptes que el IMCJB aplica a les famílies nombroses.

Les matrícules, amb places limitades, poden realitzar-se ja en la Seu Electrònica del IMCJB o bé, de manera presencial, en el Servei d’Informació de l’Institut, després de sol·licitar cita prèvia. En el moment de formalitzar-la serà necessari aportar una fotografia de carnet del xiquet al qual es matricula i la fotocòpia del SIP.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 8 =