25n
25N
25N

Urbanisme resoldrà el 'forat de la vergonya d'Orriols'

Urbanisme resoldrà el 'forat de la vergonya d'Orriols'
20/01/2020 -

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha signat aquest matí amb Metrovacesa el conveni que servirà per a iniciar el PAI d’Agustín Lara. Un acord que permetrà comunicar el carrer Baeza amb la d’Agustín Lara, connectades durant dècades pel conegut pels veïns i les veïnes com a ‘forat de la vergonya d’Orriols’.

“Amb aquesta actuació no sols quedarà resolta la connexió entre tots dos carrers, sinó que es guanya una zona verda per al veïnat”, ha indicat la vicealcaldessa, qui ha posat de manifest una actuació que acaba “amb dècades d’abandó i degradació a les quals el Partit Popular havia condemnat a este barri”.

Els treballs de reurbanització permetran una reordenació urbanística de l’edificació de l’àmbit, a fi de l’obertura del carrer Agustín Lara fins a l’avinguda Constitució; la creació d’una nova zona verda que no estava prevista en el planejament; i el canvi de la tipologia edificatòria adaptant-la a la majoritària en aquesta zona de la ciutat.

Metrovacesa és la promotora d’aquest àmbit, en el qual es preveu construir dos blocs residencials amb garatge i amb fins a set altures i jardí. L’edificabilitat no s’incrementa respecte al projectat amb anterioritat i els futurs habitatges contemplats són, en total, 193.

Més informació

1 Comentari

  1. José Sánchez
    José Sánchez gener 24, 19:09

    Y cuándo comienzan las obras??

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 8 =

bombers
CCCC