caixa popular

Urbanisme aprova el tancat del Campus de Tarongers

Urbanisme aprova el tancat del Campus de Tarongers
25/09/2017 -

La Comissió d’Urbanisme ha aprovat, provisionalment, la Modificació Puntual del Pla Especial “Nou Campus”, que contempla el tancat del campus de Tarongers de la Universitat de València. Així ho ha anunciat hui el regidor delegat de Desenvolupament Urbanístic, Vicent Sarrià, al terme de la reunió d’Urbanisme en la qual també s’ha aprovat, provisionalment, una modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) que afecta La Ceramo.

L’acord del tancat del Campus de Tarongers serà remés a la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Conselleria d’Habitatge, Obres públiques i Vertebració del Territori, a l’efecte de la seua aprovació definitiva.

Pel que fa a la modificació del PGOU respecte al Bé de Rellevància Local denominat “La Ceramo”, amb modificació de la fitxa del Catàleg Estructural, s’ha canviat la qualificació d’una parcel·la pública, que en l’actualitat és de titularitat municipal, qualificada com a SP-6 –servici públic religiós- que recau a l’Avinguda Equador i al carrer Manuel Meliá i Fuster, que passarà a ser parcel·la edificable privada –EDA- (Edificació oberta), disposant de la mateixa superfície que la parcel·la inicial.

Aquest acord també s’emetrà a la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Conselleria d’Habitatge, Obres públiques i Vertebració del Territori per a la seua aprovació definitiva.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats