25n
25N
25N

La Universitat Popular de València obri hui el periode de matrícula per a més de 50 activitats formatives

La matrícula s’haurà de formalitzar, com és habitual, telemàticament des de la web www.universitatpopular.com

La Universitat Popular de València obri hui el periode de matrícula per  a més de 50 activitats formatives
14/09/2020 -

La Universitat Popular de València obri hui el període de matrícula per a les activitats que es desenvoluparan de setembre/octubre a desembre. La matrícula s’haurà de formalitzar, com és habitual, telemàticament des de la web www.universitatpopular.com Les persones matriculades per a este trimestre podran renovar en gener la seua matrícula per a continuar les activitats fins a juny.

La regidora de Servicis Socials i presidenta de la Universitat Popular, Isabel Lozano, ha explicat que #UPValència ha mantingut i fins i tot incrementat la seua oferta d’activitat durant el període de confinament amb una programació i una oferta d’animació sociocultural en línia adaptada i dirigida a tota la ciutadania de València i ara està preparada per a acollir de nou, però presencialment, als seus i les seues participants”.

La possibilitat de matrícula estarà oberta fins a completar les places disponibles. Les activitats bàsiques (Formació Bàsica i Formació General, Informàtica, Espanyol d’acollida, Espanyol per a persones Estrangeres, Curs de valencià i Cultura valenciana) estan exemptes de pagament i la resta d’activitats -per al període de setembre/octubre a desembre- tindran un preu de 20 €.

La Universitat Popular de València va oferir, en juliol, a les persones amb matrícula activa en el moment en què es va decretar el confinament, la possibilitat de renovar la seua continuïtat fins a desembre sense cost addicional, per compensació per les classes perdudes. L’alumnat que va optar per esta continuïtat ja té la seua plaça reservada i no haurà de realitzar cap nova gestió ni pagament fins a gener.

En este nou període d’activitats, s’ha reduït la ràtio de les classes per a permetre la distància de seguretat i les activitats es desenvoluparan en una sola sessió setmanal. Tots els centres estan preparats per a l’inici de curs complint les mesures sanitàries aprovades. Les classes s’iniciaran el 30 de setembre per als grups de Dimecres i els dies següents per als grups que tenen assignats altres dies de la setmana.

Entre les activitats de cicle llarg oferides està Formació general, Formació Bàsica, Informàtica, Comunicació, Teatre, Anglés, Música-guitarra, Dansa Valenciana, Dansa Pilates, Cultura valenciana, Curs de valencià, Història de l’art valencià, Ioga, Pintura i Dibuix, Restauració de mobles, Fotografia, Ceràmica, Artesania, Esmalts, Gimnàstica. Entre les activitats de duració més curta estan: Tetare lgtbi, Teatre del benestar, Teatre i gènere, Teatre realista, Tabal i dolçaina, Joieria ceràmica, Punt de ganxo modern, Reciclatge de peces de roba, Iniciació a la llengua de signes i Entrenament consciència cos/ment, entre altres.

Entre les novetats, la Universitat Popular de València acollirà este curs classes d’anglés de l’Escola Oficial d’Idiomes a les aules del centre UP Benicalap, a partir d’un acord entre ambdós institucions.

La Universitat Popular de València compta amb 31 centres a nucli urbà de la ciutat de València i els pobles: Abastos, Aiora, Algirós, Benicalap, Benifaraig, Benimaclet, Benimàmet, Borbotó, Cabanyal, Carpesa, Castellar-l’Oliveral, Les Cases de Bàrcena, Ciutat Vella, El Palmar, El Forn d’Alcedo, La Torre, Malva-rosa, Marxalenes, Massarrojos, Morvedre, Natzaret, Nou Moles, Orriols, Pinedo, Poble Nou, Ribes espai, Rovella, Russafa, Sant Isidre, Sant Marcel·lí i Trafalgar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =