caixa popular

4.500 persones es matriculen en la Universitat Popular a través de la matrícula online

4.500 persones es matriculen en la Universitat Popular a través de la matrícula online
07/09/2017 -

La Universitat Popular de València ha matriculat 4.500 persones fins a les 13.30 hores en el primer dia que s’ha obert el termini de matrícula on-line. Es tracta de la primera vegada que la UP utilitza les noves tecnologies per a fer la matrícula amb l’objectiu de facilitar el procés al ciutadà i fer-lo més còmode i accessible. D’aquesta manera s’estalvien procediments burocràtics. A més, s’ha reservat un 20 per cent de les places per a matrícula presencial.

“Per fi la Universitat Popular de València s’adapta al segle XXI i contempla la matrícula a través de les noves tecnologies. Era incomprensible que el Partit Popular tinguera aquest important centre educatiu municipal tan oblidat. Des del Govern de la Nau estem impulsant i modernitzant la Universitat Popular de València”, ha dit Lozano.

Cal dir que la plataforma de pagament ha patit una incidència puntual durant el matí que ha generat algunes dificultats per realitzar el pagament de la matrícula. No obstant això, Bankia ha aconseguit resoldre el problema i el procés de matrícula ha continuat de la manera prevista.

Lozano ha agraït l’interés de la ciutadania en les activitats de la UP i ha recordat que amb un total d’11.000 places per a aquest curs la UP continua avançant per oferir un model atractiu i de proximitat per a tots els veïns i veïnes de la ciutat. Així mateix, ha animat a la ciutadania a continuar oficialitzant les matrícules “en l’àmplia i variada oferta que oferim”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris