25n
25N
25N

Unides Podem defensa que la "major despesa" en el Compte General és "en benefici de la ciutadania"

Unides Podem defensa que la "major despesa" en el Compte General és "en benefici de la ciutadania"
30/12/2019 -

La diputada de Unides Podem en Les Corts Irene Gómez ha subratllat aquest dilluns que l’informe de fiscalització del Compte General de la Generalitat de la Sindicatura de Comptes reflecteix “major despesa” en l’exercici 2018 perquè “s’estan fent coses en benefici de la ciutadania, no significa despesa perquè sí”.

Així ho ha indicat als mitjans després que aquest dilluns el síndic major de Comptes, Vicent Cucarella, haja entregat l’informe de fiscalització del Compte General de la Generalitat corresponent a l’exercici 2018 al president de les Corts, Enric Morera.

En l’informe, la Sindicatura crida l’atenció “per l’augment del dèficit respecte a l’exercici anterior” i assenyala que aquesta circumstància “trenca la tendència dels tres últims anys”, en els quals “ha estat reduint-se”. Igualment, indica que no s’han trobat situacions “en les quals puguen concórrer les característiques de la responsabilitat comptable”.

Sobre aquest tema, la diputada de Unides Podem ha assenyalat que el seu grup parlamentari “celebra” que la Sindicatura “haja fet algunes declaracions respecte al tema” de l’augment de la despesa: “Clar que hi ha major despesa perquè s’estan fent coses en benefici de la ciutadania valenciana, no significa despesa perquè sí, és per millorar la vida de les persones”.

Preguntada sobre els 1325 milions inclosos en els pressupostos de manera “reivindicativa” per l’infrafinançament i que la Sindicatura haja aconsellat incloure només la previsió d’ingressos que “de manera raonable” s’espera obtindre de l’Estat, la diputada ha assenyalat que Unides Podem estudiarà “amb deteniment” l’informe i “més endavant” podrà “expressar els seus dubtes i decisions” respecte a aquesta partida.

A més, ha valorat que el lliurament de la fiscalització és “bon senyal de la transparència i bon fer de la Sindicatura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − huit =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus