25n
25N
25N

El president d'UNICEF entrega a Mislata la menció d'excel·lència de Ciutats Amigues de la Infància

La Fàbrica ha acollit el lliurament dels diplomes mitjançant els quals la ciutat renova el segell de Ciutat Amiga de la Infància. A més, segons la resolució de la convocatòria de distincions a governs locals que duu a terme UNICEF, enguany Mislata es convertix en una de les poques ciutats d’Espanya que obtenen la menció d’excel·lència

El president d'UNICEF entrega a Mislata la menció d'excel·lència de Ciutats Amigues de la Infància
03/01/2019 -

“Este dia és una gran festa per a la infància”, així ha definit la jornada el president d’UNICEF a la Comunitat Valenciana, Jorge Cardona, que ha assistit al Centre Sociocultural La Fàbrica per a fer lliurament dels diplomes que acrediten la renovació del segell UNICEF com a Ciutat Amiga de la Infància per als pròxims quatre anys. A més, com va avançar l’organització espanyola del Fons de les Nacions Unides, el municipi de Mislata rep també la menció d’excel·lència per les polítiques posades en marxa des de 2014 a 2018.

Per a l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, és “molt important el treball dut a terme, perquè hem entés la participació infantil com una prioritat, triplicant en els últims quatre anys el pressupost en matèria d’infància i adolescència, donant veu als xiquets i xiquetes perquè trien com és la ciutat en la qual viuen, i a més vam ser un dels primers consistoris a crear la Regidoria d’Infància, que es va involucrar des del primer moment a aconseguir este segell, un reconeixement que defensa i dóna suport als nostres programes entorn de la protecció dels més xicotets i dinamitzar la participació entre els xiquets i xiquetes”.

En l’acte han participat a més diversos xiquets i xiquetes del Consell d’Infància de Mislata, el portaveu del qual ha explicat la importància de la funció que duen a terme. També han intervingut els directors dels col·legis Maestro Serrano i Santa Cruz per a explicar la importància d’este reconeixement entorn dels programes educatius i les accions municipals en les quals participen els escolars.

Finalment, Cardona ha fet lliurament a Bielsa de les dos acreditacions, assenyalant que “UNICEF continuarà vetlant perquè aquelles entitats que han de fer que els drets dels xiquets es respecten, ho facen; i en este cas són els ajuntaments com el de Mislata les institucions més pròximes que ho fan possible”. L’alcalde s’ha compromés a continuar facilitant recursos i mitjans per a incrementar el vigent Pla d’Infància i Adolescència, que ha sigut un dels mèrits per a obtindre la menció d’excel·lència que hui ostenta Mislata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

torrent