25n
25N
25N

Una gran cercavila posa el punt final al festival de narrativa oral 'Paiporta Món de Contes'

Una gran cercavila posa el punt final al festival de narrativa oral 'Paiporta Món de Contes'
08/10/2016 -

El festival de narrativa oral ‘Paiporta Món de Contes’ es tanca aquest dissabte amb una gran cercavila per diferents places i carrers de la localitat, i la participació d’algunes de les narradores i narradors que han pres part en el festival. La Plaça Casota, la Major i la de l’Església de Sant Jordi seran les parades d’un itinerari que finalitzarà amb una ronda de contes a les portes de la Biblioteca Pública María Moliner Ruiz. En aquesta ronda participaran Rodamons, Vicent Cortés, Amparo Rico, El Gran Jordiet i Óscar Mora.

‘Paiporta Món de Contes’ viu aquest divendres algunes de les últimes activitats, en aquest cas, una especial dedicada al públic jove. Es tracta de ‘Las sobras completas’ d’Óscar Mora, a les 20.30 hores al Pub Momo, situat a la Carretera de Benetússer número 3. El públic més jove, pertanyent a la primera infància, ha gaudit amb Eugenia Manzanera, la guardonada narradora castellanolleonesa, una de les atraccions d’aquesta primera edició del festival.
Altra pol d’interés destacat fou el maridatge de vins i contes celebrat aquest dijous a la nit a l’Auditori Municipal de Paiporta, del qual es varen esgotar totes les places, i que va agradar al públic assistent.

En total, ‘Paiporta Món de Contes’ ha suposat la programació de 18 actuacions diferents en els set dies amb activitats, que s’han repartit per tots els punts neuràlgics i culturals de la localitat, com són escoles, instituts, Centre Cultural-Biblioteca, Auditori, Llar del Jubilat i Museu de la Rajoleria. Aquesta programació han comptat amb l’assistència de centenars de persones de totes les franges d’edat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 8 =

museo prehistoria
museo prehistoria