25n
Orgull
Orgull

Una exposició de fotografies repassa la història de la Setmana Santa de Torrent

La mostra es pot visitar fins al diumenge a l’Antic Mercat

Una exposició de fotografies repassa la història de la Setmana Santa de Torrent
25/03/2019 -

La Junta Central de Germandats de Setmana Santa ha iniciat la recta final de les seues celebracions per a commemorar el 75 aniversari de la seua fundació. El primer dels actes previstos va tindre lloc divendres passat, amb la inauguració d’una exposició fotogràfica que repassa els tres quarts de segle de l’òrgan de gestió i coordinació de la Setmana Santa de Torrent, des del punt de vista de les pròpies germandats, que han aportat la majoria de les imatges. La mostra acull també unes 30 fotografies de la col·lecció personal de Gerardo Poveda. Així, en total, es poden veure unes 200 instantànies.

L’alcalde Jesús Ros va ressaltar “el pes específic que tenen les celebracions de la Setmana Santa a Torrent així com el treball i la dedicació dels milers de persones que cada any fan créixer aquesta festa”.

Per part seua, el president de la Junta Central de Germandats, José Vicente Yago, va destacar de l’exposició fotogràfica que és una forma de “retre homenatge a tots aquells que han fet possible que la Setmana Santa de Torrent haja arribat fins als nostres dies i que ho faça, a més, en un moment d’expansió, ja que el nombre de confrares no para de créixer”. L’exposició pot visitar-se a la Sala Cívica de l’Antic Mercat fins al dia 31 de març.

El segon dels actes amb el qual està previst tancar la programació pels 75 anys de la Junta Central és la presentació del llibre que recull la història de les reines de la trobada, la figura més emblemàtica de la Setmana Santa local, i motiu fonamental perquè aquesta celebració haja arribat a ser Festa d’Interés Turístic Autonòmic. La presentació del llibre tindrà lloc aquest diumenge a la sala cívica de l’Antic Mercat a les 11 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 19 =