25n
25N
25N

Una comitiva de més d'un miler de persones acompanyaran als Reis Mags en la seua arribada a Mislata

Melcior, Gaspar i Baltasar faran l’últim tram de la cavalcada a peu per a saludar a tots els xiquets i xiquetes que vagen a rebre’ls a la plaça

Una comitiva de més d'un miler de persones acompanyaran als Reis Mags en la seua arribada a Mislata
03/01/2018 -

S’acosta la nit més màgica de l’any, especialment per als més menuts, i a Mislata ja està tot preparat per a rebre als Reis Mags d’Orient. Ses Majestats arribaran el divendres a la vesprada per a repartir il·lusió a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat i, per a homenatjar-los com es mereixen, la Regidoria de Festes de Mislata ha preparat una espectacular recepció a la qual està previst que assistisquen al voltant de 10.000 persones.

Enguany participarà en la Cavalcada de Reyes de Mislata més gent que mai: 361 adults, 522 menors i 228 voluntaris -pertanyents a 26 col·lectius de Mislata, entre falles, clavaries, societats musicals, clubs i associacions de veïns-, a més de Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, les brigades i tècnics municipals i les companyies d’animació contractades per l’Ajuntament per a reforçar l’espectacle. En total, una comitiva de més d’un miler de persones que acompanyarà a Ses Majestats en el seu recorregut pels carrers de la ciutat.

La cavalcada s’iniciarà a les 18 hores amb el mateix itinerari de l’any passat. L’eixida estarà situada en el carrer Lepanto i des d’allí recorrerà l’avinguda del Sud i la de Gregorio Gea, per a entrar al carrer Major per Miguel Hernández i d’ací fins a la plaça de la Constitució. Durant tot el trajecte, explica el regidor de Festes, Toni Arenas, “les carrosses aniran llançant confeti i caramels a tots els assistents, mentre que en la part final de la comitiva, després dels Reis Mags, circularan tres camions que aniran repartint pilotes i altres regals al públic”.

Està previst que al voltant de les 19.30 hores arribe a l’Ajuntament la comitiva oficial, on Melcior, Gaspar i Baltasar seran rebuts per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa. Igual que l’any passat, explica Arenas, “els Reis Mags i tota la seua comitiva faran l’últim tram de la cavalcada a peu, per a estar més prop de la gent i poder donar la mà a tots els xiquets i xiquetes de Mislata que vagen a rebre’ls”.

I a tots els que no puguen saludar en persona els saludaran des de la balconada de l’Ajuntament, on és costum que Melcior, Gaspar i Baltasar pugen per a transmetre els seus millors desitjos per a l’any que ara comença. Després, com mana la tradició, aconsellaran als més menuts retirar-se prompte a dormir per a donar-los temps a repartir tots els regals.

Visita a l’avinguda de la Pau

Un any més, els primers a veure d’a prop a Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a ser els xiquets i xiquetes de l’Avinguda de la Pau, el barri de Mislata pròxim al terme municipal de Xirivella. Allí, els Reis compartiran uns moments amb els il·lusionats xiquets a partir de les cinc de la vesprada, per a posteriorment dirigir-se al casc urbà per a la cavalcada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

bombers
Valencia activa