25n
25N
25N

Un total de 24 joves gaudiran enguany de ‘La Dipu et Eurobeca’

El principal objectiu és especialitzar-se en matèries relacionades amb la gestió d’assumptes europeus d’interès per a la província de València

Un total de 24 joves gaudiran enguany de ‘La Dipu et Eurobeca’
28/02/2017 -

Un total de 24 joves gaudiran enguany d’una experiència laboral europea a través de la convocatòria ‘La Dipu te Eurobeca’, una iniciativa l’objectiu principal de la qual és formar en matèries relacionades amb la gestió d’assumptes europeus d’interès per a la província de València que entronquen així mateix amb els objectius estratègics de la Unió Europea.

“Volem que aquesta formació siga posteriorment aprofitada pels municipis valencians, que els talents tornen a la província i aporten tot el que han après”, ha assenyalat el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, qui ha rebut en el seu despatx de la Diputació de València als primers seleccionats que partiran a la seua destinació. En aquesta edició, els joves seleccionats viatjaran a països com Bèlgica, Alemanya, Finlàndia, Àustria, Itàlia, Portugal, Dinamarca i Irlanda.

Durant un període de cinc mesos, els seleccionats adquiriran experiència laboral en un entorn europeu en entitats i organismes transnacionals de prestigi, com la Universitat d’Eastern Finland i la Danube University Krems; organismes públics com ajuntaments i ambaixades; i en àmbits com la inclusió social, l’eficiència energètica i el medi ambient, màrqueting i comunicació i Igualtat de gènere.

Entre els requisits dels aspirants, tenir fins a 35 anys en el moment de finalització del termini per a presentar les sol·licituds; tenir una titulació de diplomatura, llicenciatura, grau d’alguna universitat espanyola o de l’Espai Europeu d’Educació Superior; comptar amb un nivell de l’idioma essencial requerit per a cadascun de les destinacions; i no haver sigut beneficiari en edicions anteriors d’aquesta modalitat de beca.

‘La Dipu te Eurobeca’ és un programa que forma part del Pla Estratègic de ‘Gestión para la Retención i Retorno del Talento’. Cerca fomentar la integració i incorporació dels joves valencians al mercat laboral, a través d’iniciatives que permeten afavorir una formació de qualitat connectada a les necessitats locals de la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 10 =