25n
25N
25N

Un taller infantil en Les Naus demanarà als Reis Mags una València per als xiquets i xiquetes

El Centre d’Innovació acollirà esta activitat gratuïta el pròxim 3 de gener

Un taller infantil en Les Naus demanarà als Reis Mags una València per als xiquets i xiquetes
29/12/2016 -

Amb el títol “La ciutat que somiem”, este taller lúdic, dirigit al públic d’edats entre 5 i 11 anys, té com a finalitat utilitzar els seus desitjos per a fomentar la participació col·lectiva i una comprensió de la ciutat des d’una perspectiva més humana, inclusiva i de gènere. La carta als Reis Mags vindrà en forma de maqueta de València, realitzada a través d’activitats sensorials, jocs i treballs manuals. 

“La ciutat que somiem” està pensat com un taller de desitjos urbans. L’activitat vol sensibilitzar sobre la diversitat d’experiències vitals de totes les persones que conviuen en l’espai públic i de les seues necessitats específiques en l’ús quotidià de la ciutat.

Es pretén que els i les participants s’acosten a la idea de ciutat des d’una perspectiva innovadora, participativa i inclusiva, per a treballar conceptes implícits com la ciutadania o el dret igualitari a la ciutat. Dissenyaran una ciutat en la qual vullguen viure amb major felicitat, i tots eixos desitjos els treballaran amb suports físics per a construir una maqueta d’eixa ciutat desitjada a gran escala.

Esta maqueta-plànol de la ciutat de València es construirà com un puzle, perquè cada peça serà treballada pels diversos participants amb diferents tècniques en funció de la seua edat (pop art, retallables, collage, dibuix, post-it, etc.). Esta carta de desitjos destinada als Reis Mags, s’enviarà també a l’alcalde de València perquè siga coneixedor de la ciutat amb la qual els xiquets i xiquetes somien.

El taller és totalment gratuït i solament requerix inscripció prèvia a través del correu electrònic: hola@lasnaves.com

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − tretze =