caixa popular

Un Podem Valencià per a guanyar el futur

Vam arribar a la política per a canviar la vida de la gent, per a posar les institucions al seu servei, per a garantir els seus drets i millorar el seu futur. Hui complits dos anys, sentim orgull per tot el construït, per tot el que hem avançat.

Hui tenim una organització present en gran part del territori valencià, en 80 ajuntaments i en les Corts valencianes.

Hem sigut capaços, al costat de la societat civil, de traure al Partit Popular del govern de les institucions que estaven parasitant en el seu propi benefici i des de les quals ens robaven a mans plenes a les valencianes i valencians. Ho vam fer gràcies a l’Acord del Botànic, que va ser iniciativa nostra, ho signem per a protegir a la ciutadania de les retallades, de les privatitzacions, del maltractament i del ninguneig, de la pèrdua constant i creixent de benestar.

Amb voluntat política en aquests dos anys hem aconseguit protegir a les famílies vulnerables enfront de corts en aigua, llum i gas; que els menors vulnerables no paguen medicaments; que paguen menys els que menys tenen, gràcies a una reforma fiscal més progressiva que la del Consell; que la ciutadania puga saber en què es gasta els diners públics i que en terra de saqueig hi haja una Agència independent que previnga i lluite contra el frau i la corrupció.

Hui avancem amb orgull del fet cap a la II Assemblea ciutadana, i ho fem amb gent de Podem, amb decisió, amb la força que dóna la solvència, l’experiència i el coneixement d’haver construït i defensat la nostra organització, d’haver sigut capaces de treballar al costat dels cercles territorials, sectorials i als moviments socials per a fer política valenciana en favor de la gent en les Corts i en els ajuntaments.

Defensem la nostra autonomia i recursos per a fer-la efectiva. Volem per a Podem el que volem per a la Comunitat. En Podem som inconformistes i per açò para Podem volem més. Ens queden molts assoliments per aconseguir per a millorar la vida de la gent. El dia 14 de maig ens juguem molt. Estem convençuts que hem de seguir construint en morat, perquè Podem és l’única eina del canvi. Però nosaltres no som els protagonistes. Sempre ho va anar i ho serà la gent, a la qual defensem i per la qual cada dia treballem.

Fabiola Meco
Diputada en Corts Valencianes i candidata a la Secretària General de Podem


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris