25n
25N
25N

Un nou vial connectarà les urbanitzacions de El Regalón i Formidables

Llíria invertix més de 100 mil euros en esta actuació

Un nou vial connectarà les urbanitzacions de El Regalón i Formidables
03/01/2018 -

L’alcalde Manolo Civera i el regidor d’Obres i Servicis, Francesc Fombuena, junt amb l’arquitecte municipal han supervisat el desenvolupament de les obres d’urbanització del vial que unix les zones residencials lde El Regalón i Formidables. “És una artèria que amb esta actuació aportarà una millor accessibilitat de tots els residents d’estes urbanitzacions i zones limítrofs”, ha destacat l’edil.

El projecte ha sigut possible gràcies als fons SOM 2017 de la Diputació de València i que el Govern municipal ha destinat a executar entre altres treballs, el pavimentat d’este vial junt amb la construcció de la vorera. Les obres s’han adjudicat per més de 108.000 euros i està previst duren al voltant de dos mesos.

Els treballs que ara es realitzen, consistixen en l’execució de la pavimentació d’un tram del camí de Sant Vicent a Benissanó, en concret el tram comprés entre el camí del Safareig i el carrer del Fumat, que en l’actualitat es troba sense pavimentar. També es contempla connectar l’actual Camí del Safareig amb el Camí Sant Vicent a Benissanó, amb la formació d’una rotonda en la confluència d’ambdós vies.

Accés urbanització Edeta

D’altra banda, els responsables municipals també han visitat el desenvolupament de les obres de l’accés sud de la urbanització Edeta, que presenten un avançat estat d’execució a falta de l’asfaltat.

Amb estes actuacions, l’Ajuntament de Llíria continua el seu propòsit d’invertir en les infraestructures de les urbanitzacions, tal com es va fer en l’asfaltat del tram de la Vereda Reial de Bétera i el camí d’Alt de la Botigueta que va tindre una inversió de 103.868 euros, així com en l’asfaltat del tram de la Travessia de Casa Carreres, i que tindrà continuació l’any 2018 amb el nou accés a la urbanització Puigilis des de la rotonda del Centre Cívic El Prat, amb un cost aproximat de 300.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 4 =

bombers
bombers