caixa popular

Un mort per un accident pirotècnic de Ricardo Caballer

Ja són quatre els morts en l’empresa pirotècnica des de l’any 1993

Consorcio Provincial de Bombers

Un mort per un accident pirotècnic de Ricardo Caballer
12/03/2018 -

Un empleat de la pirotècnia Ricardo Caballer ha mort hui per una explosió en la caseta de la partida de l’Arenal d’Olocau (València). L’accident s’ha produït mentre el treballador manipulava material pirotècnic.

L’home de 41 anys treballava en l’aspecte cromàtic de la pirotècnia, en una xicoteta caseta aïllada d’uns tres per tres metres. Ara com ara, no hi ha cap ferit.

Una unitat de Servei d’Ajuda Mèdic Urgent (SAMU) s’ha desplaçat fins al lloc després de conèixer-se l’accident, juntament amb un Suport Vital Bàsic (SVB) i un metge d’Atenció Primària, a més d’un helicòpter medicalitzat. També han acudit bombers de l’Eliana, Paterna i Montcada.

El delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, ha traslladat el seu condol a familiars, amics i a l’empresa de Ricardo Caballer, a través del seu compte personal de Twitter.

A més, el delegat ha confirmat que “es trobava en la part cromàtica, la del color que es dóna a la pólvora, i la informació que tenim és que ha mort com a conseqüència d’una explosió”. Sobre aquest tema, ha recordat que l’última inspecció de la Guàrdia Civil en les instal·lacions de la companyia va ser fa tan sol tres dies, el 9 de març.

La pirotècnia tenia “contínues comprovacions, inspeccions i supervisions i no sabem exactament el motiu de l’explosió”, ha assenyalat Moragues.  La Guàrdia Civil ha obert una investigació per a determinar les causes i les circumstàncies en les quals s’ha produït l’accident. “És una notícia desgraciada”, ha dit el delegat.

L’accident, segons el Consorci Provincial de Bombers de València, no ha produït cap incendi, sinó solament una explosió.

La quarta víctima des de 1993

El treballador que ha mort hui és la quarta víctima mortal en la pirotècnia Ricardo Caballer des de 1993. Va ser en octubre d’aqueix any quan una altra explosió va llevar la vida a un tècnic mentre barrejava productes pirotècnics en una caseta. En 2002, van ser una empleada, cunyada del propietari, i un altre treballador els que va morir a causa d’un accident de similars característiques.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 5 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC